Smoothietips!Jeg tipper det er flere enn meg som ikke er så glad i at smoothien smaker banan eller juice istedenfor friske bær? I det siste har jeg begynt å bruke te istedenfor! Det smaker absolutt ikke te, men det var likevel bedre enn bare vann. Den blir også ganske søt dersom man bruker en fruktte (uten sukker selvfølgelig). Ikke bare er det proppet av antioksidanter, men det gir også ferre kalorier enn hva juice gjør!Oppskrift på energibarer!

Flere ville ha oppskriften energibarene jeg lagde for ikke så lenge siden. Jeg fulgte egentlig ingen spesiell oppskrift, men så litt på nettet og tok utgangspungt i disse.

1. Smelt 2-3 dl kokosolje, og tilsett veldig lite av sukrin eller andre kalorifrie søtningsmidler. 2. Finn frem korn og bland dette inn i kokosoljen. Jeg brukte blant annet gresskarkjerner, solsikkefrø, linfrø og litt annet. Bare hell på til det nesten ikke går ann å blande inn mer. 3. Hakk opp tørket frukt og sjokolade (minst 70% kakao, helst mye mer) og bland dette inn når det er litt avkjølt. 4. Smør guggen (ja, ser ut som en skikkelig gugge!) ut i en langpanneform, og sett det i fryseren i 15 min. 5. Kutt de opp i passe biter, legg de i en boks og oppbevar de i kjøleskapet!

Smaker utrolig godt!

Jeg har lagd energibarer!

Fylt med deilige korn, ren kakao og tørkede aprikoser! Var så utrolig gode, og ikke minst mektige!

Sprek påske!

Hva er vel bedre enn å starte påskeferien med en kjekk og frisk fjelltur sammen med søte Marie? Spratt opp av sengen før klokken eleve og hoppet rett i treningstøyet. Klarte å surre litt rundt og bruke ekstra lang tid på frokost og alt mulig, men kom oss ut etterhvert. Vi gikk rett til toppen der vi hadde planer om å spise frukt og trene litt styrke, men vinden var absolutt ikke snill med oss i dag, så vi gikk ned igjen til noen hytter og satt i solen der istedenfor. Hadde planer om å få litt farge også, men med null grader i skyggen på toppen var det ganske umulig å få av seg genseren uten å fryse ihjel!

Var det ikke fint?!
Og forresten, se blondeshortsen jeg har laget her da! Og meld dere på konkurransen vi har her!

 

SANNHETENS TIME - KROPP OG SELVTILLIT

De fleste har nok opplevd å være misfornøyd med seg selv. Enten det er en prøve man gjorde det dårlig på, et valg man tok eller rett og slett bare hvordan man ser ut. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er mer enn misfornøyd med hvordan kroppen min ser ut.

Man kan ta bildene jeg la ut her  som et eksempel. Når jeg fikk se hvordan kroppen min så ut på bildene fikk jeg lyst til å begynne å gråte. Jeg følte meg så utrolig stygg, og når jeg sa at jeg ikke ville legge de ut sa de andre at jeg skulle skjerpe meg og at bildene var fine. Det er komplementer jeg burde tatt til meg, men jeg klarer ikke. Istedenfor tenker jeg bare "Hold kjeft, det er ikke dere som ser sånn ut!", og jeg brukte utrolig mye krefter på å sjule hvor lei meg jeg egentlig var. Endte til slutt opp med at jeg kuttet bort kroppen og redigerte det som var igjen.

Jeg er utrolig lei av å være så misfornøyd. Jeg vil kunne gå med klær jeg synes er fine uten å tenke at armene mine blir store, jeg vil sitte sånn jeg føler for uten å tenke at jeg må holde inne magen og jeg vil ha bilder av meg der jeg kan tenke at jeg ser bra ut. Jeg vil egentlig bare bli fornøyd med hvordan jeg selv ser ut.

For noen kvelder siden satt jeg og Ine  oppe til langt på natt og delte tanker og erfaringer rundt dette, og kom frem til at mange av følelsene vi har rundt dette er ganske like hos begge. Ingen av oss kommer til å bli fornøyd sånn som det er nå, men istedenfor å forsette sånn skal vi gjøre noe med det. Vi satt opp en matplan som går 10 uker frem i tid, med en liten belønning på slutten.

Jeg vil også ligge på stranden i Mexico om et år å tenke at jeg ser bra ut, i motsetning til hva jeg gjorde i Egypt.


Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge om det, for jeg har egentlig ikke lyst på så mye oppmerksomhet rundt det, men samtidig  vil jeg at folk skal skjønne hvordan jeg har det. Både kjente og ukjente. Samtidig er det nok utrolig mange som er i samme situasjon som også kan dele erfaringer og meninger, og forhåpentligvis få litt inspirasjon.


IKKE GLEM Å LIK OSS PÅ FACEBOOK!


"Treningsmotivasjon"

Før jeg skal ut å bevege skrotten i form av en joggetur pleier jeg alltid å ta meg god tid til å børste støv av løpebuksen, og enda bedre tid til å sjekke at joggeskoene ikke har gått i oppløsning, En annen ting som også er viktig er å huske å ta med lypsylen, slik at jeg kan ta pause hvert tiende minutt for å mette lypsylbehovet mitt. Det er også veldig viktig å planlegge joggeturen. For eksempel, hvis du er i dårlig form er det viktig å finne seg en øde løype slik at du ikke risikerer å bli sett, av noen! Det kan være lurt å få i seg nok væske under økten, så da er det en fordel om det regner. Da kan man legge inn enda en pause. Selvfølgelig kan man velge det selv, men det er nok ikke alle som foretrekker å løpe med ansiktet vendt mot regnet med munnen i et vidt gap.
 

Husk at restitusjon er viktig. Veldig viktig. Jeg lar ofte kroppen hvile i måneder av gangen. På den måten minsker jeg risikoen for å få treningsskader. Så dere skjønner det at trening er ikke alltid det sykeste tiltaket som man tror. Gjør som meg og så blir alle superfit til sommeren.
 

Og siden jeg vanligvis ikke tar bilder av meg selv når jeg er på joggetur, eller i flatterende treningsklær i det hele tatt, får dere dette bildet her. Dere kan tenke at eplet symboliserer en sunn diett, og det faktum at det har øyne kan dere tolk som dere selv når dere har spist eplet. Eller noe.Nytt og sunnere liv og sånt

Jeg har startet et nytt og sunnere liv (igjen) og denne gangen går det faktisk ganske bra! Jeg skal bli sunn og sprek til sommeren. Jeg har faktisk laget meg en kostholdsplan som jeg skal prøve å følge så godt som mulig, og den inneholder ikke noe som en gang minner om sukker eller andre usunnheter. Har fulgt den siden mandag, men siden jeg forsatt er snufsen og litt forkjølet henger jeg forsatt litt etter på treningsfronten. Dersom jeg kommer skikkelig i gang med alt og det fungerer, så kommer det tips og triks etterhvert!

Gleder meg til å sommeraktiviteter som blandt annet slakkline! Finnes det gøyere trening? Nei?


Sunday, bloody sunday

Telepatisk trening, ønske-trening, tenke-trening, liksom-trening. Hadde det funket, hadde jeg vært super-fit! Når det gjelder realistisk og fysisk trening. Altså trening på ordentlig, så er i morgen alltid en fin dag å begynne. Det er også alltid sånn at det dukker opp unslydninger underveis. For, jeg bor nemlig i Bergen, og da regner det en smule ... Jada greit; det finner ikke dårlige klær bare dårilg væær. Neida, omvendt mener jeg.

Designet er fortsatt veldig midlertidig, men har ikke fått gjort noe med det enda. Og Stines nærvær er fortsatt etterlyst(egentlig så lyger bare bloggnavnet, måtte bare skrive inn et ekstra navn for å komme eksponere meg  selv dobbelt så masse), trolig grunnet stor sjokoladekjeks-etterspørsel.

Og forresten: Om noen melder seg frivillig til å komme på døren min og dra meg med ut på en løpetur så hadde det vært fint.

Foto: Amalie

 

 


Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin