You'v got the rhythm in you

I går var det duket for 90's party med både utkledning og musikk. Mens Amalie fant ut at det var best å bli hjemme å se film med Sara, løp Stine og Henriette rundt og danset som aldri før til Danny Saucedos Tokyo. "Tokyo, You'v got the rhythm in you. High and low..." Skuffelsen var stor når DJ'en nektet å spille den fordi den ikke var fra 90-tallet, så da lagde de sin egen lille konsert utenfor utestedet. Publikum var det også! Marie synes der i mot ikke de var så flinke...
90's party!

Nå er vi klare for 90's party, utkledde og kjempefine selv om det ikke viser så godt på bildet! Håper dere får har en fin torsdagskveld!

Torsdags kveld fra garasjen til Stine

På torsdag hadde vi endelig den etterlengtede jentekvelden. Stine ankom garasjen med en massiv hangover etter onsdagens rølpefest på Voss. Hun tilbragte kvelden på gulvet og spydde rosa klinkekuler, mens vi andre fikk i oss store mengder av viktige næringsstoffer kroppen trenger. Og siden det var så lenge siden sist påfyll, er det lov å helle nedpå litt ekstra.
 

Neida, bare tuller. Men kos var det hvertfall. Slår aldri feil med de fire beste jentene, god drikke og masse hønsesnakk.
 
Stine hadde bursdag

Mens alle andre var på fest eller byn, var det duket for pizza, brus, chips, hjemmelagde kjeks og Alias i garasjen til Stine. 

 


Av alle forsøkene på å ta bilde av kameraskye Stine, var dette det beste jeg fant. Egentlig et ganske søtt bursdagsbarn.


Hjemmelagde sjokoladekjeks. Lover dere! De er GODE!


Et sykt surrealistisk bilde ...
Lagbilde #1Lagbilde #2

Stine måtte sitte på gulvet. Her er hun kanskje noe man kan kalle mindre fornøyd.

Utover dette fikk hun en ufortjent bursdagsgave ettersom hun og Sindre vant i Alias.

 
Kafègjengen & threading

Når skoleuken er over, er det herlig å bare slå seg ned på en kafè med gode venner. Spesielt når man bor langt unna hverandre til tross for at vi egentlig er klassebuddies, hehe.

Gamle venner, nye venner.
Overgangen fra ungsomsskolen til videregående er ofte litt splittende, og man mister lett kontakten med folk. Etter 1 1/2 år var det koselig å se igjen noen av mine tidligere bestevenner fra ungdomsskolen. Dette medførte også litt fysisk smerte. Threading. Veldig smertefullt, men jeg overlevde til tross for den høye(?) smerteterskelen min. Jeg blir kvalm om jeg faller og slår meg på kneet ... Og epilator på leggene tør jeg ikke å tenke på en gang! I hvertfall, threading var for min del veldig facsinerende og kanskje jeg må få min gode venn, threaderen til å lære meg.

 

 

Ha en fortsatt fin fredagskveld!


Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirillbloglovin