En fin tid

Det begynner å bli noen dager siden russetiden var over, og nå begynner kreftene å komme tilbake igjen. Det har vært en fin tid, med en fin klasse og med mange kjekke påfunn. Jeg kommer nok til å savne det, men samtidig blir det deilig å få på skjørtet istedenfor russebuksen når vi skal ut i dag.

Russeknutene ingen bør ta!

Spise to liter is på en skoletime? Glem det med mindre du vil spy resten av dagen. På en halvtime kom jeg så langt som dere kan se på bildet, og det ser faktisk ut som det er mindre igjen en det er.

En pakke hubbabubba i munnen en skoletime? Denne klarte jeg faktisk, men ikke uten gjentatte brekninger og problemer med å puste. Må også nevnes at jeg ikke klarte å tygge på det siden det var så mye at jeg ikke klarte å lukke munnen når jeg hadde alle i.


Bildene er tatt av FineIne!

I tillegg hadde vi hverandre i bånd hele skoledagen, og det gikk egentlig fint dersom man ser bort fra at vi hadde litt problemer når vi skulle ut og inn av bilen. Gymmet også i russebuksen. Nå er den eklere enn den var tidligere dersom det er mulig.
Dagen derpå

Jeg er sliten og trenger en film- og pizzavenn!

Russeknuter er kjekt!

Det er så deilig at det endelig er fint vær her! Dette utnyttet vi, og dro ut for å ta noen russeknuter. Vi startet med å stille oss opp i 30 sonen iført refleksvester for å ha fartskontroll med hårføner. Hanne hadde med seg en GHD føner, og sammen med de knall røde buksene våre var vi nok ikke helt troverdige.Men det var faktisk en del som stoppet da! De fleste var bekjente da, vel og merke... De fikk beskjed om å skru opp musikken før de kunne kjøre videre!Så var det å bruke et minutt over ett gangfelt. Vi ventet til det kom bil før vi begynte å gå, krype og danse over. Den første gangen var det så gøy, og de som satt i bilene tok bilder og lo, så vi prøve en gang til. Denne gangen ble det flest småsure blikk, men vi hadde det hvertfall morsomt!Prøvde oss også på knuten som innebærer å følge etter en person i 15 minutter, men det var ikke så lett når alle enten satt å spiste eller kjørte hjem... Får ta det en annen gang!Russeoutfit

Herlighet som ting skulle klikke her i dag! Bloggen vil jo ikke fungere i det hele tatt og innleggene jeg skrev tidligere i dag er borte. Får håpe ting fikser seg! Russetiden tar virkelig på, og sammen med hackingen av blogg.no resulterer dette i ganske få innlegg innlegg uten noe særlig kvalitet. Men enn så lenge får dere bare holde ut med blogging om russeknuter og dagenderpå-innlegg fra sofaen.

Så er det antrekket i tre uker fremover da:Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ikke ville ha de klassiske strykemerkene på buksen, så jeg prøvde meg heller frem med blonder og perler! Ganske fornøyd med resultatet, men skjønner egentlig at jeg burde tatt bildene tidligere. Etter første dagen var den allerede full av gjørme, og det er snart ikke mer plass til å skrive på!

FLERE SOM ER RUSS I ÅR?
Første russeknutene unnagjort!

Og der var russetiden i gang! Vi startet den med dåp, der vår klasse gjennomførte ritualene best, etterfulgt overnatting utenfor skolen. Utover kvelden ble det gjennomført flere russeknuter, blant annet å drikke med to tamponger i munnen. Som dere kan se på det siste bildet så det veldig bra ut!


Alle bildene er stjelt fra TonjeBarteklassen

Nå blir det litt mye russeinnlegg her, men vi gleder oss skikkelig nå! Og det kan ikke bli annet enn bra når dette er gjengen vi skal være russ med! En herlig gjeng der alle er gode venner og vi har det kjempekjekt sammen! En morsom miks av alle mulige typer folk som har hver sin særegne, fantastiske personlighet! I morgen braker det løs, og vi skal faktisk allerede da overnatte i telt utenfor skolen!Russekortene våre!

Nå er det ikke mange dagene til russetiden starter, og vi legger i den anledning ut bilder av russekortene våre. Flere som skal være russ i år? Isåfall, hva har dere på kortene deres? Eller hva ville dere hatt? Håper på mange morsomme svar i kommentarfeltet!

Sneak peek på russebuksen

Etter skolen i dag ble jeg med Sara hjem der vi lagde sunn og god pizza før vi startet med å fikse på russebuksene våre. Mens Sara både brente og sølte vann på alle strykemerkene sine satt jeg og stakk meg i fingrene hvert minutt mens jeg prøvde å finne på noe litt orginalt. Dorthe, Marte og Simon var ivrige tilskuere! Hvordan det ble får dere se senere!
Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin