Music is what feelings sound like

Dersom noen trenger en fin sang til å starte ukens siste dag med.

Ærestittelen

Jeg husker den tiden One Tree Hill var så populært. Selv så jeg nesten aldri på programmet mens det gikk på tven, men jeg forgudet musikken og lastet ned en hel haug med sanger fra hver episode etterhvert som det ble lagt ut hvilken musikk som var brukt. Mye av dette var helt glemt frem til jeg fant igjen Ipoden min for noen dager siden. På Mest spilte-listen lå blant annet Here comes the regular og musikk av Citizen Cope og Jimmy Eat World, som er musikk jeg forsatt liker ganske godt!

Øverst av alle lå The Honorary Title! Husker at jeg virkelig elsket de!
Her er tre av favorittene som ble spilt om og om igjen. Ikke favorittmusikken min nå akkurat, men jeg har virkelig hatt verre perioder i musikkhistorien min.
FLERE SOM HAR MUSIKKFAVORITTER FRA TV-SERIER?

Finest

Hør litt mer enn bare begynnelsen. Har du bare litt mer enn ok musikksmak lover jeg deg at du kommer til å bli forelsket i den! Mer fint av Absofacto finnes på Spotify!


Godnattsang

Drømmer du ikke fint etter å ha hørt denne skjønner jeg ingenting! Litt klump i magen, litt tårer i øynene og utrolig glad for at det lages slik musikk!

Sidebar Adventures

Er det noe jeg virkelig elsker så er det endeløse sidebar adventures på Youtube! All musikken du ikke visste eksisterte, men virkelig trenger å høre. Det er litt som å vandre i en kjent by. Du starter i sentrum, der alle befinner seg. Men du forstetter å gå, uten et bestemt mål, du bare går i håp om å finne noe nytt. Og det gjør du, du finner en kringlete bakgate, hvor ikke mange vandrer. Her blir du sjarmert, og her vil du bli. Og du skjønner ikke hvoror ikke flere har funnet dette før, men samtidig vil du ikke dele det med alle heller. 


Jeg delere likevel noe, og disse trenger du å høre!

 

Denne tar 9 minutter og 13 sekunder av livet ditt, men den er verdt hvert sekund

 

Du kommer til å føle du er i en annen verden

 

Kan ikke si annet enn; hør disse to


 

THE BAND

I dag var det tid for musikalen som blir holdt av 10.klassingene på ungdomsskolen hvert år. Denne gangen var det faktisk 20 året! Pleier å være helt ok underholdning, men denne gangen var det faktisk utrolig bra! Mye latter, og det var ikke lett å skjønne at de på scenen bare var 15-16 år! Tror aldri det har vært så flinkere sangere med heller! Og hovedrolleinnhaveren var ikke akkurat lite morsom!GLADSANG

Siden solen her i Bergen for en gangs skyld har valgt å titte frem fra skyene i noen minutter! Det er ikke ofte!HAR DERE NOEN GLADSANGER Å DELE?

TRE AV KJÆRESTENE MINE

Siden alle legger ut bilder av sine drømmegutter, legger jeg ut av mine! Brad Pitt og Orlando er for all del kjekke, men de har verken skjegg eller skikkelig særpreg, og de kan heller ikke lage musikk. 

Justin Vernon. Er han ikke søøt?


Scott Avett. Sett noe så nydelig?


Ben Bridwell. Hørt han synge? Du hadde blitt forelsket på flekken!
A DUSTLAND FAIRYTALE

Starter denne trøtte dagen med en finfin sang som ble spilt på Ipoden min konstant for noen år siden! Hadde helt glemt den før Amalie sendte den til meg i går. Er så kjekt å oppdage gamle favoritter på nytt igjen!HA EN FIN ONSDAG!

IKKE GLEM Å LIK OSS PÅ FACEBOOK!

Fire fine på bergensk

Når noen spør meg hvilken musikk jeg hører på synes jeg det er utrolig vanskelig å svare! Alt? Mye forskjellig? Litt av hvert? Kjedeligste svarene som finnes, men det er jo egentlig ganske sant. Som oftest hører jeg på musikk som passer til, eller gjør noe med, humøret mitt. Ofte er dette musikk av artister de fleste vennene mine ikke en gang har hørt om, og det de hører på har jeg kun hørt ett par ganger på fest.

I det siste synes jeg norske artister har begynt å utmerke seg litt, og da spesielt artister fra Bergen! Her er fire fine på bergensk som de fleste (forhåpentligvis) sikkert har hørt om:

John Olav Nilsen & Gjengen
Fjorden Baby!Lars VaularAnja Elena VikenHAR DU NOEN MUSIKKANBEFALINGER?

Flightless bird

Det er fredag kveld og jeg sitter hjemme og er syk som vanlig. Denne gangen tror jeg det var aircondition på flyet som tok knekken på det ganske svake imunsystemet mitt. Jeg burde funnet frem kofferten, tatt utav sommerklærne og hevet litt vinterklær i den siden jeg reiser til Berlin om under to døgn. Jeg er som oftest helt syk på å pakke og begynner gjerne en uke eller to i forveien, men nå orker jeg ikke. Orker heller ikke å finne frem kamera for å slenge med noen bilder, så legger med en av verdens fineste sanger. Hørte på den hele tiden sommeren 2010, og sikkert rundt ti ganger i uken siden! Forsatt ikke lei!Nå skal jeg kutte opp en skål med frukt, lage til litt vaniljete og sette meg forran TV'en for å se Nytt på Nytt sammen med mamma. Har blitt litt for lite familietid i det siste, og nå reiser jeg jo bort en hel uke til, så får bare utnytte denne helgen her!

HVA GJØR DERE I KVELD?

Glasvegas

Ha en fin fredag!

 
Djevelens orkester

Klar for Kaizers Orchestra på Bergenhus festning.
Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin