Time

 
Filefjell

Verdens beste gjeng var på hyttetur i Filefjell i helgen. Kan ikke si så mye annet enn at jeg gleder meg til neste gang!

Sindre og Simon laget film fra helgen, for å se den - besøk Ine.

Takker for en fantastisk helg folkens!

 
Den følelsen

Du vet den følelsen du har når du har hatt en produktiv dag og har fått gjort alt du skulle gjøre? Ikke jeg heller... I dag har planen vært å både trene, skrive treningsrapport, øve til matteprøve, pakke til filefjell og en del andre ting. Det eneste jeg er gjort er noen få oppgaver i matteboken og jeg skrev vel kanskje så mye som to linjer på rapporten. Vi reiser om 8 timer, og jeg må sove minst 8 og en halv av de... Det vil si at jeg har 30 minutter på å pakke, dusje, tørke og øve litt til før jeg må sove... Årh, nå har jeg sløst tid på å skrive noe ingen leser.

Hvis noen lurer på hvordan jeg ser ut i morgen.


 STINE

Kamerasky og litt fra helgen

Nå er jeg kjempetreg med å komme med dette innlegget egentlig. For dette innlegget inneholder bilder fra helgen som var. Og nå er det ikke helg lengre.

Haha, det er ikke så lett å ha blogg når Stine nekter å bli tatt bilde av ,og søker dekning bak armene sine mens jeg konstant leker paparazzi og ingen vil ta bilder av meg. Sadface. Hurra for Sara som er med på nesten alle bildene. Du redder oss.

 

Fine jentene
Som vanlg tar flinke Stine på seg kokkeoppgavene

Mens Sara viser fram de fine krøllene sine ...

... og ellers har det gøy.

Jeg for min del sitter fint og følger med at alt går som det skal på kjøkkenet. Viktig å ha et godt overblikk skjønner dere!

 

 

Tatovering

Siden jeg var liten har jeg lekt med tanken på å ta tatovering. En som betydde noe for meg selvfølgelig. Senere ble ikke det så viktig og det viktigste var at den så bra ut. Det var jo kunst! Nå trenger jeg en tatovering som betyr noe. Jeg trenger en tatovering til minne for han. For en av de personene som har betydd mest for meg. Og forsatt gjør. Alltid kommer til å gjøre..

"Menneskeverd skaper fred." - Favorittsetningen min. Tenk at tre ord kan ha så mye i seg. Inneholde så mye. Ha så stor betydning.

Ikke minst minner det meg om en av de beste personene jeg noen gang har kjent. En som hadde så mye livsglede. En som var allergisk mot rasisme og urettferdighet. En av de jeg kunne snakket om livets mening med, og ikke minst en jeg kunne ha det så utrolig gøy med.

Og ikke minst en jeg var utrolig glad i...

Savner deg, Tarald!

STINE

Her kan du lese mer om denne fantastiske personen.

Sausages

Sånn, nå er det onsdag. Måtte bare vente til helgen var omme før jeg kunne skrive at dreadsene ikke eksisterer på mitt hode lenger, for da kunne jeg skuffe mine kjøre klassekamerater som har lengtet etter øyeblikket der krøllene mine ble til pølser før jeg skuffet resten av Norge! Nå har de fått tid til å ta inn alt dette og i tillegg fått bearbeidet sorgen.

Resultatet av dreadsene ble ikke så bra som det skulle bli, hehe. Vurderer om jeg skal gi det et nytt forsøk, men det blir 3. gangen jeg ødelegger håret mitt.

 

 
music when the lights go out

Jeg er egentlig ikke spesielt emosjonell og gråter ALDRI av filmer eller vanlige ting jenter vanligvis sipper av. Likevel får denne sangen meg til å gråte som et lite barn som akkurat har mistet favorittbamsen sin.
Teksten finner du her. Dersom du ikke får den med meg kommer du bare til å tro at jeg er helt rar som gråter til en slik sang.

STINE 

Kjærlighet


Stine & Amalie gjør vågale ting

Stine er snart 19 år og har aldri gjort noe med håret sitt utenom å klippe det. I dag slo hun på stortrommen med et par trendy highlights (lollollollollol) i håret! Er ikke det vågalt så vet ikke jeg!
Amalie var ikke fult så vågal.. Hun tok bare dreads liksom.. Herregud..& STINE
Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirillbloglovin