Elements of life

Vi holder på med en selvvalgt fotoopgave på skolen som omfatter de fire naturelementene - vann, jord, ild og luft.

 

& STINE


Fremskrittsfiasko

LES HER!
http://www.nyemeninger.no/alle_meninger/cat1003/subcat1010/thread150143/;layout=button_count/

Det er så bra!

STINE 

Go and wake up your luck

Jeg føler meg glad. Skikkelig glad for første gang på lenge. Kanskje for første gang siden i sommer. Ting begynner å slippe taket og jeg klarer å fokusere på ting som gjør meg glad og som får meg til å smile. Jeg får ikke lenger dårlig samvittighet av å ha det bra og gøy, selv om han er borte. 

I går gikk jeg en lang tur. Hørte på favorittmusikken min og smilte for meg selv. Plutselig hadde jeg gått hele runden og hjem igjen, og det var forsatt mange sanger jeg ville høre. Så jeg gikk en tur til.

Denne dagen har også vært finfin! Har hatt det altfor gøy med gode venner. Vi har ledd så mye at kinnene er vonde og magemusklene er hakket nærmere sixpac nå enn for ti timer siden. Jeg har det egentlig bra. Veldig bra. I dag stoppet jeg til og med opp noen sekunder og tenkte at jeg kanskje var lykkelig.

Tidenes fjortis-tommel-opp-bilde av meg. Ja, tok det selv... Kjeft...


STINE

Det er vanskelig å glemme noen som har gitt deg så mye bra å huske

Det har skjedd mye i det siste. Altfor mye. Ting som er vanskelige å takle, men man bare må komme seg gjennom. Nok en gang må jeg komme meg gjennom noe. Denne gangen uten kjærestens skulder å gråte på. Det er tøft, men jeg skal klare det. Det gjør vondt nå, kommer til å gjøre vondt i morgen, og det gjør nok forsatt vondt neste uke og mest sansyling neste måned også. Men jeg skal komme meg gjennom det, og en dag slutter det å gjøre like vondt.

STINE

Årets siste

.. grilling, var planen. Meeen, engangsgriller var ute av sesong. Så vi nøyde oss med litt annet og slakkline i Nygårdsparken.

Over til tittelen som indikerer at dette var årets siste.  Årets siste grilling, som ikke ble noe av. Men ikke årets siste slakkline -, kan jeg kalle det session? Jeg og Stine planlegger å hive på oss både stilongs og kjeledress når snøen faller for å gå ut å leke litt i snøen. På line går det liksom greit å falle om man skal sammenligne med ski. Jeg er veldig dårlig på ski. Veldig dårlig!

Angående ski. For to år siden hadde klasen vår skidag og siden jeg nettopp hadde arvet skiene til min lillebror (he he), slengte jeg meg like så greit med skibataljonen. Heldigvis var det ikke bare jeg som var dårlig på ski. Ida, var også med. Hun var kanskje verre enn meg til å begynne med. Den store hendelsen er når vi skal ta T-trekket opp i barnebakken. Ida står før meg, og i det hun får øye på skiltet som ber alle mann om å slippe taket når man er kommet på toppen, slipper Ida. Og siden jeg ikke ville slippe, kjørte jeg egentlig bare over henne, før jeg også falt bom i bakken. Senere fikk jeg faktisk dreisen på det, og jeg var kongen i barnebakken. Men når jeg skulle oppgradere litt, så kom jeg ikke opp til toppen på noen av forsøkene.

Så hopper vi fra ski til bilder fra Nygårdsparken:søte Stine

<3

 
Bergens fineste gate

STINEAmalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirillbloglovin