Wuhu #2

Ferdig med medieeksamen og endelig sommerferie. Jeg lovet meg selv å blogge etter gjennomført eksamen, til tross for at Stine kom meg i forkjøpet ... for en stund siden.

En travel sommerferien ligger foran oss(meg), og det er bare en liten uke til Ekstremsportveko 2011.

Da skal vi gjøre masse sånn her:Foreløpig er det meldt regn, regn, regn, regn, litt lyn og sånt, og regn igjen, så da må vi bare pakke med oss sydvesten og paraplyen som de bergenserne vi er.

amalie

Dørstokkmilen

Heisann! Hehe, jeg og Amalie har lenge snakket om å gjennoppta bloggingen, men ser ut som vi aldri kommer i gang. Jeg får ta det første skrittet og lage et innlegg så kommer det nok mer om oss og annen informasjon senere!

Etter en rask løpetur på fjellet sitter jeg nå utslitt i sofaen og halvsover. Var ekstra tungt og komme seg ut døren i dag, men skjønner ikke helt hvorfor. Kan umulig ha vært eksamenslesingen som hold meg tilbake. Var vel heller den som fikk meg til å sitte ekstra lenge i solen på toppen. Utrolig deilig med litt ekstra energi hvertfall!

Er det noe som gir meg ekstra energi om dagen så er det løpeturer på fjellet - og tanken på at det snart er tid for Ekstremsportveko igjen! Her er litt bilder fra i fjor:Klarer snart ikke vente lenger! For å lese mer om veko kan du trykke her!

STINE
 Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin