Stop motion & body paint

Her er siste medieoppgaven jeg noensinne skal levere inn, utenom eksamen. Jeg og Sara har jobbet med denne filmen i noen uker nå, og er fornøyd med resultatet. Ingen av oss har noen gang laget en stop motion film før, så håper dere liker den. Dere får tolke den som den vil, og tilbakemeldinger mottas hjertelig.
 

 

Summer patternNår det er sommer og sånt

Endelig ble det sommer i Bergen også. I dag våknet jeg til nesten 30 varmegrader, riktignok i solen, og klokken var ikke særlig mer enn 10. Da er det deilig å slippe å måtte holde seg inne fordi det er for kaldt ute. Dagen ble selvsagt utnyttet, og jeg, Sara og Elise tok turen til Vollane for grilling og kos. Mens vi inntok store mengder sjokolade snakket vi om at nå er det på tide å kanskje begynne å bevege litt på skrottene. Lykke til til oss! Vi dristet oss også til å kjenne på vannet, men etter min mening var det fortsatt alt for kaldt. Men når sant skal sies, har jeg problemer med vanntemperaturen i de sydligere deler av verden også.

 

 
A garden of love

I dag har jeg fått vite mye om Oldemor som jeg ikke visste fra før. Den snille, gjestfrie damen var ikke bare utrolig hyggelig og søt, men hun var også utrolig engasjert. Hun var blant annet med å stifte kvinnenes bondelag, og jeg er utrolig imponert over historiene fra krigen. Dette gir meg bare mer lyst til å engasjere meg for både rettferdighet og andre saker, og samtidig vil jeg være den beste personen jeg kan utenom.Vi var også en tur til det gamle, grønne huset hun bodde i tidligere. Med stor innlevelse ble det laget blomsterkranser og buketter - akkurat slik vi gjorde når vi var mindre og satt i den gamle hagen og spise rabarbra med sukker."Vet du hvorfor jeg vil at vi skal pynte treet med blomster?"
"Nei?"
"Fordi Oldemor er død og det er hennes tre..." 
- Tremening, 5 år 

En fin tid

Det begynner å bli noen dager siden russetiden var over, og nå begynner kreftene å komme tilbake igjen. Det har vært en fin tid, med en fin klasse og med mange kjekke påfunn. Jeg kommer nok til å savne det, men samtidig blir det deilig å få på skjørtet istedenfor russebuksen når vi skal ut i dag.

Gratulerer

Gratulerer med dagen alle sammen!  Feir dagen for et flerkulturelt Norge, for fellesskap og samhold!

Min elskede bunad jeg desverre ikke skal gå med i dag!Gullruten 2012

På lørdag var det helt greit å bytte ut russebuksen til fordel for finkjole for å være med på Gullruten og ikke minst etterfesten. Håper alle fikk med seg den søte geiten og det lille lammet fra dyrenes fagforening da apen Julius dessverre ikke fikk være med. Vår oppgave var å bære ut dyrene på scenen og løpe og hente de. Greit at de klippet vekk oss, ettersom dyrene ikke var like enkel å hente tilbake fra scenen.Under generalprøven gikk ikke ting helt som det skulle. Geiten ville ikke opp trappen til scenen og lammet sklei på gulvet, og ble mer eller mindre liggende til vi måtte bære han ut på scenen. På scenen var de litt sjenerte så de foretrakk  å holde seg litt på siden av scenen. Men under sendingen overgikk de søte små stjernene forventingene, og vi jublet da nummeret var ferdig.Etterpå fikk vi billetter til etterfesten, og det er lett å si at det var ukens begivenhet, og noe mer glamorøst enn de ellers så kaotiske russeferingene. Har dessverre ikke noe særlig med bilder fra eventen.

 
Null

Energinivået mitt nærmer seg null. Kvelden tilbringes derfor alene hjemme på sofaen med et stort glass vann og en skål med frukt. For en gangs skyld er det deilig å tilbringe fredagskvelden alene med musikk og tankespinn. I det siste har det vært altfor mye å tenke på. Altfor mye å være trist for. For mye å være sint for. Alt dette uten at det har vært tid til det. Og det fungerer ikke over lenger tid. En gang kommer det til å si stopp, og da er det bedre å bremse rolig ned for å slippe den store smellen.

Finfin musikk!

Stolt

Jeg er så stolt av fine, flinke vennen vår. Årets europeer! Ikke dårlig! :-) Les mer her!Nå skal resten av frigjøringsdagen brukes sammen med Osterøy AUF, pizza og forhåpentligvis mange nye medlemmer før vi drar på gravene til de to prisvinnerne. Trist og fint på samme tid.
Russeknutene ingen bør ta!

Spise to liter is på en skoletime? Glem det med mindre du vil spy resten av dagen. På en halvtime kom jeg så langt som dere kan se på bildet, og det ser faktisk ut som det er mindre igjen en det er.

En pakke hubbabubba i munnen en skoletime? Denne klarte jeg faktisk, men ikke uten gjentatte brekninger og problemer med å puste. Må også nevnes at jeg ikke klarte å tygge på det siden det var så mye at jeg ikke klarte å lukke munnen når jeg hadde alle i.


Bildene er tatt av FineIne!

I tillegg hadde vi hverandre i bånd hele skoledagen, og det gikk egentlig fint dersom man ser bort fra at vi hadde litt problemer når vi skulle ut og inn av bilen. Gymmet også i russebuksen. Nå er den eklere enn den var tidligere dersom det er mulig.
Har du sett Per Kristian?

Spre budskapet og hjelp til med å lete. Ikke bare i Bergen, men over hele landet! Gjør det for de som savner en i familien sin. For de som savner vennen sin. For alle de som leter etter han.Dagen derpå

Jeg er sliten og trenger en film- og pizzavenn!

Sneak peak - stop motion

Siste innspurt i mediafagene, og i den anledning ville jeg og Sara utfordre oss selv. Ingen av oss har noen gang laget en stop-motion film, så dette kan bli spennende. Tøffingen Sara stiller som modell og jeg malte hele henne hvit, og senere svart. 

Her er noen bilder fra fotograferingen(overse lyset i det siste bildet): 

My beloved lace skirt

Selv om det er ganske deilig å bare hoppe i russebuksen hver morgen, må jeg innrømme at jeg savner VELDIG å pynte meg litt. Er ganske trist at jeg ikke får brukt blondeskjørtet mitt og den mingrønne kjolen min igjen før etter 17.mai. Jaja, jeg skal nok holde ut. Håper på nydelig vær fremover, slik at det kan bli brukt mye!

Første kjøretur!

Favorittmusikken på for fult mens solen strålte, verdens beste bror i setet ved siden av meg og takvinduet åpent! Min første kjøretur var så bra som den kunne blitt! Krasjet ikke en gang, selv om det var ganske nære når jeg møtte en buss på en av de smaleste veiene i området!
Tipp hvem...

... som har fått lappen!

JEG HAR! Nå har jeg funnet frem cd'en som skal være med på min aller første biltur alene, og når mamma kommer hjem skal jeg stå klar i døren for å motta bilnøklene!

Tidenes kjøresang!


Ønsk meg lykke til da! 

Smoothietips!Jeg tipper det er flere enn meg som ikke er så glad i at smoothien smaker banan eller juice istedenfor friske bær? I det siste har jeg begynt å bruke te istedenfor! Det smaker absolutt ikke te, men det var likevel bedre enn bare vann. Den blir også ganske søt dersom man bruker en fruktte (uten sukker selvfølgelig). Ikke bare er det proppet av antioksidanter, men det gir også ferre kalorier enn hva juice gjør!Russeknuter er kjekt!

Det er så deilig at det endelig er fint vær her! Dette utnyttet vi, og dro ut for å ta noen russeknuter. Vi startet med å stille oss opp i 30 sonen iført refleksvester for å ha fartskontroll med hårføner. Hanne hadde med seg en GHD føner, og sammen med de knall røde buksene våre var vi nok ikke helt troverdige.Men det var faktisk en del som stoppet da! De fleste var bekjente da, vel og merke... De fikk beskjed om å skru opp musikken før de kunne kjøre videre!Så var det å bruke et minutt over ett gangfelt. Vi ventet til det kom bil før vi begynte å gå, krype og danse over. Den første gangen var det så gøy, og de som satt i bilene tok bilder og lo, så vi prøve en gang til. Denne gangen ble det flest småsure blikk, men vi hadde det hvertfall morsomt!Prøvde oss også på knuten som innebærer å følge etter en person i 15 minutter, men det var ikke så lett når alle enten satt å spiste eller kjørte hjem... Får ta det en annen gang!

Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin