Russeoutfit

Herlighet som ting skulle klikke her i dag! Bloggen vil jo ikke fungere i det hele tatt og innleggene jeg skrev tidligere i dag er borte. Får håpe ting fikser seg! Russetiden tar virkelig på, og sammen med hackingen av blogg.no resulterer dette i ganske få innlegg innlegg uten noe særlig kvalitet. Men enn så lenge får dere bare holde ut med blogging om russeknuter og dagenderpå-innlegg fra sofaen.

Så er det antrekket i tre uker fremover da:Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ikke ville ha de klassiske strykemerkene på buksen, så jeg prøvde meg heller frem med blonder og perler! Ganske fornøyd med resultatet, men skjønner egentlig at jeg burde tatt bildene tidligere. Etter første dagen var den allerede full av gjørme, og det er snart ikke mer plass til å skrive på!

FLERE SOM ER RUSS I ÅR?
Første russeknutene unnagjort!

Og der var russetiden i gang! Vi startet den med dåp, der vår klasse gjennomførte ritualene best, etterfulgt overnatting utenfor skolen. Utover kvelden ble det gjennomført flere russeknuter, blant annet å drikke med to tamponger i munnen. Som dere kan se på det siste bildet så det veldig bra ut!


Alle bildene er stjelt fra TonjeOppskrift på energibarer!

Flere ville ha oppskriften energibarene jeg lagde for ikke så lenge siden. Jeg fulgte egentlig ingen spesiell oppskrift, men så litt på nettet og tok utgangspungt i disse.

1. Smelt 2-3 dl kokosolje, og tilsett veldig lite av sukrin eller andre kalorifrie søtningsmidler. 2. Finn frem korn og bland dette inn i kokosoljen. Jeg brukte blant annet gresskarkjerner, solsikkefrø, linfrø og litt annet. Bare hell på til det nesten ikke går ann å blande inn mer. 3. Hakk opp tørket frukt og sjokolade (minst 70% kakao, helst mye mer) og bland dette inn når det er litt avkjølt. 4. Smør guggen (ja, ser ut som en skikkelig gugge!) ut i en langpanneform, og sett det i fryseren i 15 min. 5. Kutt de opp i passe biter, legg de i en boks og oppbevar de i kjøleskapet!

Smaker utrolig godt!

Barteklassen

Nå blir det litt mye russeinnlegg her, men vi gleder oss skikkelig nå! Og det kan ikke bli annet enn bra når dette er gjengen vi skal være russ med! En herlig gjeng der alle er gode venner og vi har det kjempekjekt sammen! En morsom miks av alle mulige typer folk som har hver sin særegne, fantastiske personlighet! I morgen braker det løs, og vi skal faktisk allerede da overnatte i telt utenfor skolen!Russekortene våre!

Nå er det ikke mange dagene til russetiden starter, og vi legger i den anledning ut bilder av russekortene våre. Flere som skal være russ i år? Isåfall, hva har dere på kortene deres? Eller hva ville dere hatt? Håper på mange morsomme svar i kommentarfeltet!

Jeg har lagd energibarer!

Fylt med deilige korn, ren kakao og tørkede aprikoser! Var så utrolig gode, og ikke minst mektige!

Tidenes søndagstur (i tidenes klær)

Etter å ha gjort hele 35 spørsmål fra historieboken skulle jeg og Marie gå en liten søndagstur. Det endte opp med at vi gikk i over to og en halv time! Jeg hadde også på meg mammas gamle treningsjakke. Følte meg litt som en klovn, og tror jeg fikk litt rare blikk, men den var jo ganske kul da?

Det så visst ikke fult så gale ut på bildet som jeg følte det var!

Music is what feelings sound like

Dersom noen trenger en fin sang til å starte ukens siste dag med.

Mom's 80's wardrobe pt.2

Jeg gjorde som de fleste av dere sa jeg ikke skulle gjøre og klipte jakken om til vest! Liker den faktisk enda bedre nå! Sammen med jakken fant jeg også mange fine skjorter. De fleste var hullete og slitte, men denne var forsatt like hel! Litt stor, men sammen med den nyklipte vesten var den perfekt! Åå, dette var gøy! Og ikke minst billig!


They didn't lose, we just ran out of time

Det er et par ting som er bedre enn å dra ut en fredagskveld. En av de tingene er spillkveld. Gode venner, kokkelimonke og bamsechips er virkelig ikke dumt! Jeg må også legge til at jeg ledet stort helt til vi ga oss!

Mom's 80's wardrobe pt.1

Mamma tok meg med inn til bestefar for å se gjennom noen av de gamle klærne hun og onkel hadde på 80-tallet. FANT SÅ MYE KULT! Og det var bare blant det lille som lå i skapet. Skal visst ligge en hel haug på loftet i tillegg! Gleder meg til å se der og!Her er dagens favorittfangst, resten kommer etterhvert! Er veldig usikker på om meg skal la den være sånn eller om jeg skal klippe den om til en vest! Hva synes dere jeg skal gjøre? 

Barn av regnbuen

"Sammen skal vi leve, hver søster og hver bror. Små barn av regnbuen..." Når jeg en gang får barn skal jeg synge denne sangen for de hver kveld. Sangens betydning er viktigere enn noen gang!


Fra tegneblokken #2

 
Sneak peek på russebuksen

Etter skolen i dag ble jeg med Sara hjem der vi lagde sunn og god pizza før vi startet med å fikse på russebuksene våre. Mens Sara både brente og sølte vann på alle strykemerkene sine satt jeg og stakk meg i fingrene hvert minutt mens jeg prøvde å finne på noe litt orginalt. Dorthe, Marte og Simon var ivrige tilskuere! Hvordan det ble får dere se senere!


Tegning av Sara

For noen dager siden ønsket Sara seg en tegning av henne selv. Her er bildet jeg så etter og resultatet under.Oppskriften på en fin tirsdag

Få med deg en av dine beste venner ut på tur uten å bestemme på forhånd hvor dere skal gå. Gå i minst en time mens dere prater om alt mellom himmel og jord, før dere går hjem og lager en god og sunn kvelds dere spiser mens dere ser noe kjekt på tv. En finfin tirsdag sammen med Sara!


Portrait


Foto: Sara VL
Ærestittelen

Jeg husker den tiden One Tree Hill var så populært. Selv så jeg nesten aldri på programmet mens det gikk på tven, men jeg forgudet musikken og lastet ned en hel haug med sanger fra hver episode etterhvert som det ble lagt ut hvilken musikk som var brukt. Mye av dette var helt glemt frem til jeg fant igjen Ipoden min for noen dager siden. På Mest spilte-listen lå blant annet Here comes the regular og musikk av Citizen Cope og Jimmy Eat World, som er musikk jeg forsatt liker ganske godt!

Øverst av alle lå The Honorary Title! Husker at jeg virkelig elsket de!
Her er tre av favorittene som ble spilt om og om igjen. Ikke favorittmusikken min nå akkurat, men jeg har virkelig hatt verre perioder i musikkhistorien min.
FLERE SOM HAR MUSIKKFAVORITTER FRA TV-SERIER?

En dag av ti uker

Det har gått en dag. En dag av ti uker. Jeg vil egentlig ikke høre noe om det, men samtidig suger jeg til meg hver minste lille bit av informasjon jeg kommer over. Istedenfor å følge med på norsk og naturfag gikk skoledagen til å følge rettsaken live mens klumpen i halsen vokste seg større og større. Skulle ønske jeg kunne forsvinne og komme tilbake når mannen som drepte en av en av de gode, unike vennene mine har fått sin dom.

Nå skal jeg ut å lufte tankene. Det skal dunke i bakken under meg mens trærne glir forbi. Det skal gå så fort at beina har problemer med å holde følge, og når jeg snubler skal det føles som å fly. Akkurat i det øyeblikket jeg tenker at "dette kommer til å gjøre vondt", skal føttene lande under meg, og jeg skal løpe like fort og ustødig videre.
Blogmance

Det finnes altfor få guttebloggere der ute. Tidligere har jeg bare visst om Kong Halvor, han der på topplisten som jeg ikke husker hva heter som er kjæresten til hun der Andrea Badeand som også er på topplisten, og han der svenske som synger som jeg kunne navnet på for noen år siden da jeg var dypt forelsket i han.

Nå har jeg endelig funnet en ny gutteblogger jeg kan være dypt forelsket i. Andreas Berglihn heter han, og jeg har til og med stalket han på facebook. Til nå har jeg funnet ut at han er kjekk, kler seg bra og har bedre musikksmak enn de fleste. Siden det ikke står noe om at han er i et forhold tar jeg meg den friheten til å anta at han er singel.Dersom noen vet hvem han der svensken er så gi en lyd. Jeg kan godt være forelsket i flere på samme tid!
Eat, sleep, play football

Selv om jeg ikke er like fotballfrelst som jeg var for noen år siden sier jeg ikke neitakk til gratisbilletter. Nå skal jeg hoppe i noen varme klær, så skal jeg og Ingvild kose oss med at Brann forhåpentligvis knuser Strømsgodset på stadion i kveld!

Golden Jackson jacket

Head to toe mint green

DIY Bookshelf decor

Jeg har en stor og hvit bokhylle stående på rommet mitt. Den er fra Ikea og er ikke særlig pen i utgangspunktet. Derfor fant jeg ut at jeg skulle gi den en liten oppussing. 

 

Det hele er venkelt og det eneste du trenger er fint papir, saks, linjal og teip. Jeg kjøpte mine dekorark på Panduro for en ganske billig penge. Det du gjør så er å måle opp størrelsen på hva enn du skal dekorere, klippe ut og teipe på, og voila!

 

 
It's healthy to be sick sometimes

Alarmen ringer. Jeg skal til å sperre opp øynene for å få av bråket, men det går ikke. Øynene er limt igjen av betennelse som har samlet seg i øyenkroken gjennom natten. Jeg banner høyt for meg selv, men det eneste som kommer ut er et hviskende gisp. Smertet dette medfører skyter tårer opp i de sammenlimte øynene mine, mens jeg tenker at det blir nok ikke noe skole på meg i dag.

Nå har jeg akkurat sovet meg gjennom tre episoder av Frustrerte Fruer, og planen er å forsette slik resten av dagen. Jeg skal også presse i meg litt rundstykker, grønn te og hjemmepresset apelsinjuice. Det beste med å være syk er at man blir litt bortskjemt!

DIY - Sløyfe til doughnut hair

Dårlige hårdager har det vært mange av i det siste, og da er det ofte doughnut-toppen som har reddet meg. Selv om jeg har variert med å både snurre og flete håret rundt synes jeg ofte det kan bli litt kjedelig og ensformig, og i tillegg får jeg alltid en plass det er skikkelig ujevnt når jeg fletter. Derfor lagde jeg like godt en liten sløyfe som enkelt festes i håret. Den både pynter og dekker!

1. Det eneste du gjør er å klippe ut en stoffbit og feste en klemme på den. Trenger ikke å lime eller noe.


2. Bare stikk den inn i håret. Henger som bare det, til og med i mitt hår!

Harem animal print

 
Goes with everything

Jeg elsker virkelig dette skjørtet! Passer jo til alt! Singletter, skjorter, strikkegensere... Absolutt alt!

Paperself

Dette har jeg postet før, men det er så nydelig - så måtte nesten bare poste det igjen! Ta en titt på siden, og si meg at du ikke blir litt forelsket.  Hvis jeg først skal kjøpe noe online, så tror jeg det må bli noe sånt! 
 

Konseptet er inspirert av kinesisk papirklipping. Øyevippene blander elementer av tradisjonell kultur, design og skjønnhet. Det finnes 11 ulike typer som hver har en betydning med røtter i kinesisk kultur.

 

 

 

 

http://paperself.com

 
Finest

Hør litt mer enn bare begynnelsen. Har du bare litt mer enn ok musikksmak lover jeg deg at du kommer til å bli forelsket i den! Mer fint av Absofacto finnes på Spotify!


Black and white with a hint of redHimmelblå & sløyfe

 
Sunlight & jumpsuit


Knitted top and lace at bottom


Birthday boyGratulerer med dagen, lillebror!  White blouse and leather jacket

Red dress, red lips

 
Påskemuffins

Shirt blues

 
You'v got the rhythm in you

I går var det duket for 90's party med både utkledning og musikk. Mens Amalie fant ut at det var best å bli hjemme å se film med Sara, løp Stine og Henriette rundt og danset som aldri før til Danny Saucedos Tokyo. "Tokyo, You'v got the rhythm in you. High and low..." Skuffelsen var stor når DJ'en nektet å spille den fordi den ikke var fra 90-tallet, så da lagde de sin egen lille konsert utenfor utestedet. Publikum var det også! Marie synes der i mot ikke de var så flinke...


Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin