Jewelry storaging

Etter en iherdig leting etter superminnekortet, som gikk ut på å tømme alle jakker, leter i alle skuffer, sjekke alle lommebøkene mine og løpe ned i bilen, fant jeg det i en lommebok etter å ha letet der atter en gang. Det å måtte svi av en femhundrelapp på et minnekort jeg hadde rotet bort, hadde ruinert meg selv om det også hadde vært typisk meg. Men jeg fant det, så ingen fare. Nå er økonomien trygg, til neste gang.


Uansett, ettersom jeg har et ganske stort arkiv når det kommer til øredobber og andre smykker, er det greit å ha noe litt større enn et smykkeskrin å oppbevare det i. Selv om de fleste smykkene og øredobbene mine er fordelt i to skuffer og en knagg på veggen, kommer disse utrolig godt med. Den grønne og rosa er kjøpt på Indiska.
Jeg elsker Indiska <3

 


Sprek påske!

Hva er vel bedre enn å starte påskeferien med en kjekk og frisk fjelltur sammen med søte Marie? Spratt opp av sengen før klokken eleve og hoppet rett i treningstøyet. Klarte å surre litt rundt og bruke ekstra lang tid på frokost og alt mulig, men kom oss ut etterhvert. Vi gikk rett til toppen der vi hadde planer om å spise frukt og trene litt styrke, men vinden var absolutt ikke snill med oss i dag, så vi gikk ned igjen til noen hytter og satt i solen der istedenfor. Hadde planer om å få litt farge også, men med null grader i skyggen på toppen var det ganske umulig å få av seg genseren uten å fryse ihjel!

Var det ikke fint?!
Og forresten, se blondeshortsen jeg har laget her da! Og meld dere på konkurransen vi har her!

 

Made a lace shorts

IT'S DONE! Slik kan en gammel slitt bukse fra Bik Bok bli sommerens favorittshorts. Alt man trenger å gjøre er å klippe av beina, klorbleke shortsen til ønsket farge og sy på et stykke blonde der man ønsker det. Enklere blir det bare ikke! Og det koster nesten ingenting!

Godnattsang

Drømmer du ikke fint etter å ha hørt denne skjønner jeg ingenting! Litt klump i magen, litt tårer i øynene og utrolig glad for at det lages slik musikk!

Nytt design!

Etter et par måneder med samme design begynte vi å bli rimelig lei. Og siden Stine måtte skrive fremføring i norsk i går, så hun en unskyldning i bloggdesignet og startet med massiv HTML-koding istedenfor. Utrolig hvor gøy sånne ting blir når man vet hva alternativet er! Amalie har laget headeren som består av en del bilder som har blitt brukt i innlegg tidligere. Nå er vi fornøyd hvertfall, men hva synes dere?

Det vi hadde før.Knitted & Bleached

Nå har jeg endelig fått riktig farge på shortsen jeg skulle gjøre lysere! Lå i klor i hele to døgn! I dag var det tid for å bruke den for første gang, selv om den ikke er heelt ferdig enda. Resten får dere se senere! Når man har gamle klær man ikke bruker kan man like godt fikse litt på de! Ingenting og tape dersom man ødelegger det. Og går det alt for gale kan man alltids håpe på å vinne et Nelly-gavekort på 1000 kroner hos Lorraine!For å vinne lik sløyfe som jeg har kan du trykke her!

Sidebar Adventures

Er det noe jeg virkelig elsker så er det endeløse sidebar adventures på Youtube! All musikken du ikke visste eksisterte, men virkelig trenger å høre. Det er litt som å vandre i en kjent by. Du starter i sentrum, der alle befinner seg. Men du forstetter å gå, uten et bestemt mål, du bare går i håp om å finne noe nytt. Og det gjør du, du finner en kringlete bakgate, hvor ikke mange vandrer. Her blir du sjarmert, og her vil du bli. Og du skjønner ikke hvoror ikke flere har funnet dette før, men samtidig vil du ikke dele det med alle heller. 


Jeg delere likevel noe, og disse trenger du å høre!

 

Denne tar 9 minutter og 13 sekunder av livet ditt, men den er verdt hvert sekund

 

Du kommer til å føle du er i en annen verden

 

Kan ikke si annet enn; hør disse to


 

Sketch

Første jeg har tegnet på lenge, en rask skisse på skolen i dag. Tegnelysten kommer uheldigvis ikke så ofte, og når det gjør det blir den ikke så lenge. Jeg må vel prøve å holde liv i den før den forsvinner igjen.
 

Cleo

Line i Nygårdsparken

Ett eller annet har tydeligvis hengt seg opp litt i begynnelsen, men bare overse det! I år skal vi bli flinke på slakkline, og det skal helst skje uten kuler i bakhode, skrapemerker på ryggen og skrubbsår i ansiktet! Det har vi nemlig vært borti før, og det frister ikke med gjentakelse...

Red Heart


Halkawt Mustafa er født i Nord-Irak, hvor filmen også er spilt inn. I 2000 flyttet han til Norge med familien sin og er i dag norsk statsborger. "Red Heart" er hans første spille film.
 

Filmen handler om to forelskede tenåringer, Soran og Shirin. De ønsker å gifte seg, men Shirin er lovet bort til en annen. På bryllupsnatten blir Shirin kidnappet av Suran og sammen rømmer de til storbyen. Ingen kjenner dem, og her planlegger de å starte et nytt liv sammen. Det viser seg at livet i storbyen ikke blir noen dans på roser.En dramatisk og gripende film. Anbefales, ikke på det sterkeste, men se den likevel.

 

DIY - Denim Vest

Hairdo

Bleaching

Den shortsen skal bli lys. Mye lysere. Etter det skal jeg gjøre noe gøy med den. Dersom det blir bra kan dere glede dere til å se!

Purple Indian Dress

WEEKDAY FEATHERS NECKLACE

Mursteinen av en PC tar snart kvelden, så dette blir det jeg rekker i dag. Blir verken redigering eller spesielt bra bilder, men dere får i alle fall sett smykket jeg kjøpte i Berlin. Nå må jeg bare forte meg å legge inn alt av bilder og skoledokumenter på en ekstern harddisk, før det sier pooof her! Ha en fin kveld alle sammen!
Husk konkurransen noen innlegg lenger nede!

VÅRKJOLE

 


I WALK THE LINE

Solskinnsvær i Bergen krever nesten en park og en line. Selv om mange fra klassen planlagte å grille, var det tydeligvis bare jeg og Stine som stilte opp. Håper været holder seg, for jeg og Stine har bestemt oss for at i år - skal vi bli superflinke til å gå på line! Det sa vi forsåvidt i fjort også ...
 

KONKURRANSE - VINN HÅRBÅND/SLØYFE

Tid for ny konkurranse og denne gangen kan dere vinne hårbånd/hårsløyfe! Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden vår her, og legge igjen en kommentar med fult navn (altså det navnet du bruker på facebook)!

Slik ser premien ut!


Liker du siden allerede er det bare til å legge igjen navnet, så er du med!

LEATHER, LACE AND DENIMSkirt & knitted

 

NOE Å GLEDE SEG TIL

De to siste årene har Ekstremsportveko på Voss virkelig vært årets happening! For sommerfugler i magen av å se på filmene, og får virkelig lyst til å selv ta fallskjermsertifikatet! Er en uke spekket av altfor mange bra folk med godt humør, masse bra konserter med skikkelig god stemning og utrolig kul ekstremsport! I fjor endte jeg opp med litt vondt her og der fordi jeg skulle være litt tøffere på slakkline enn det jeg egentlig er! Flinken, men de andre fikk seg hvertfall en god latter!

Her er en oppsummering fra 2010! Selv om den er utrolig bra, viser den ikke hvor utrolig bra det faktisk er!


Hvert år har de også en singalong. Ser det ikke utrolig koselig ut?! Her også fra 2010!


Ååå, som jeg gleder meg!


 

THE BAND

I dag var det tid for musikalen som blir holdt av 10.klassingene på ungdomsskolen hvert år. Denne gangen var det faktisk 20 året! Pleier å være helt ok underholdning, men denne gangen var det faktisk utrolig bra! Mye latter, og det var ikke lett å skjønne at de på scenen bare var 15-16 år! Tror aldri det har vært så flinkere sangere med heller! Og hovedrolleinnhaveren var ikke akkurat lite morsom!SMIL

Prøveeksamen gikk bedre forventet, solen steiker i Bergen og i kveld skal jeg holde i livet en årlig tradisjon som har blitt fulgt siden jeg var åtte!Men først skal jeg ut i solen en stund! God helg! 
PEACOCK FEATHER TATTOO

Unnskyldningen for mitt bloggfravær er faktisk veldig god. Belønningen etter prøveeksamen ble denne:Resultat etter fire timer:


ANBEFALING #1

VINNEREN AV KONKURRANSEN VI HADDE HER !


Jeg må helt ærlig si at jeg ble litt lei av å sitte å klikke meg gjennom blogger jeg ikke synes var noe bra, mens jeg tenkte på at jeg skulle anbefale en av de. Kunne selvfølgelig anbefalt Ine eller Annika sine blogger, men å la bekjente vinne en slik konkurranse føles litt feil på en måte.

Akkurat når jeg holdt på å gi opp fant jeg veien inn til denne fine bloggen! Den skrives av Marianne Karoline som er 16 år og kommer fra Bergen. Som hun sier selv skriver hun om foto og andre hverdagsgleder, og man kan vel si det sånn at det var en liten hverdagsglede å klikke seg inn på bloggen hennes! Kjempesøtt design, og ikke et eneste bilde av dårlig kvalitet! Hun skal også gå på skole i utlandet til neste år. Hvor spennende er ikke det?

Og se så pen hun er!


Ta en tur innom, tror dere kommer til å like det!  Og på søndag kommer det en ny konkurranse, denne gangen mer egnet for både kjente og de uten blogg!
 

SUSHI PÅ EN MÅTE

Bare litt bedre til og med!Hvetelefser, philadelphia med ønsket smak, rødløk, hvitløk, ruccola og røkt laks. Naaaam!  

210312

Internasjonal dag mot rasisme - Markert med utdeling av antirasistiske boller og folk satt hånden ned mot rasisme!SHIRT & PEARLS

OPEN BACK

Til motebloggeren

Hei, jeg er en jente på femtensekstensytten år som har blogg. Min lidenskap er bloggen og mote, med stor M. Mine moteikoner er de som går med jeans og strikkegensre. Kanskje med en skjorte under, for å piffe det litt opp. Jeg elsker Converse og går stort sett bare med dette. Hvit og grå singletter funker så klart også, så lenge jeg har en helt enkel cardigan over. Forresten, sa jeg at jeg bare gikk med Converse? Uups, glemte at jeg også har Hunterstøvlene mine til regnværsdager. Hva sminke angår, så trenger jeg vel ikke å vise IGJEN hvordan jeg sminker meg til vanlig? Du vet, sånn som alle andre.

 

Det er så stusselig å klikke seg inn på en blogg som visstnok skal være en MOTEBLOGG, spesielt når bloggeren ikke har noe kult og særegent på seg. Det samme gjelder outfits. Jeg kommer til å hate meg selv om jeg noen gang legger ut et seriøst outfitbilde hvor den største innsatsen med hele antrekket var å presse på meg en altfor trang jeans.

 

Jeg må bare få legge til at jeg er for mangfoldet i bloggene, selv om det kanskje ikke høres ut. Men folk bør kanskje tenke seg litt mer om hva som postes og hvordan det postes. 
 


SNEAK PEEK

Jeg har funnet ut at jeg har lite klær. Altfor lite! Jeg har også lite penger. Så lite at jeg ikke kan kjøpe nye klær! Jeg er sikker på at dersom jeg hadde postet bilder av antrekkene mine hver dag i en uke, så kunne jeg bare repostet de uken etter fordi jeg ikke hadde hatt noe mer å vise.

Slik skal jeg se ut neste gang jeg kler på meg noe annet enn nattbukse.


I morgen skal jeg gjøre noe fint. Noe fint jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Helt siden niende klasse faktisk. Det har blitt utsatt lenge nok, og jeg finner ingen grunn til å la det vente lenger. I sommer hadde jeg egentlig bestemt meg, men plutselig ble det utrolig vanskelig. I morgen skjer det. Fine Andrea skal melde meg inn i ungdomspartiet som jobber for sakene jeg finner mest mening i. Solidaritet, rettferdighet og mot rasisme. 

ILLUSTRATOR PANDA

I anledning prøveeksamen må jeg renske opp i pcen. Da fant jeg tilbake til denne søte pandaen jeg lagde på skolen for en stund tilbake da vi hadde kurs i Illustrator. Den er veldig enkelt laget av former, farger og gradients.


Floral

GLADSANG

Siden solen her i Bergen for en gangs skyld har valgt å titte frem fra skyene i noen minutter! Det er ikke ofte!HAR DERE NOEN GLADSANGER Å DELE?

BLACK SHIRT & RED BOW TIE

Måtte tvinge broren min til å ta bilder i dag. Haha, han var absolutt ikke fornøyd da vi sto ute i regnet mens jeg roper "Ta bilde nå! Nå! Ett denne veien også! Litt nærmere!". Han var vel heller mer på "Stinee, dette er så flaut? Er det ikke nok nå?"Må nesten ta med bildet som bursdagsbarnet Thomas tok på skolen i dag også! Synes det var litt søtt! Jeg hadde det hysterisk morsomt i friminuttet i dag når Sindre satt og vippet på stolen, og hver gang han var litt uoppmerksom tok jeg foten under stolen og tippet han akkurat langt nok bak til at livet passerte i revy foran øynene hans. Trodde jeg skulle slutte å puste noen ganger på grunn av latteranfallene jeg fikk etterpå!En blogg er en personlig dagbok, en daglig prekestol, et samarbeidsrom, et sted for siste nytt.

En blogg krever en idè, flere ideer. Men hva skjer når man går tom for ting å blogge om og motivasjonen daler? Er det da alle innleggene om hvilke tights man går med legges ut? Eller hva man spiste til hvert måltid på en dag? Eller hvilke sjampoer man bruker? Egentlig syntes jeg blogging er litt teit. Jeg tror blogg har blitt noe det egentlig ikke er. Hva skjedde med de lange, inspirerende og fine tekstene? Hvorfor ble skrivegleden erstattet med et eksponeringsbehov på høyde med Mount Everest?


Blant et ekstremt høyt antall blogger, bare i Norge, er det vanskelig å skille seg ut og være unik på sin blogg. Stedet for å gi litt av seg selv, ender mange bloggere opp med å gi leserne det alle andre bloggere gir. Hva skjer med mangfoldet?


Istedenfor å blogge som seg selv, er det altfor mange som blogger som andre. Istedenfor å skrive inspirerende og fine tekster, er det hva man spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds eller kjedelige bilder som har blitt hverdagskost spesielt på blogg.no. Istedenfor vakre selvtatte bilder, får vi som lesere en haug med fine weheartit bilder. Bloggingen har mistet sin unike stemme. Er det rart bloggmotivasjonen for mange daler?

 

Om noen selv har eller vet om noen blogger som er verdt å lese, vær vennlig å post en link i kommentarfeltet!
 


TRE AV KJÆRESTENE MINE

Siden alle legger ut bilder av sine drømmegutter, legger jeg ut av mine! Brad Pitt og Orlando er for all del kjekke, men de har verken skjegg eller skikkelig særpreg, og de kan heller ikke lage musikk. 

Justin Vernon. Er han ikke søøt?


Scott Avett. Sett noe så nydelig?


Ben Bridwell. Hørt han synge? Du hadde blitt forelsket på flekken!
Musikk fra A-Å #D

AMALIE

Glad,  trist og sinnataggen. D er tydeligvis bokstaven for variasjon.

1. Den Svenska Björnstammen - Svalkar Vinden
 

2. Dark Tranquility - The Enemy

3. The Doors - The EndSTINE

Noen deilige sommersanger! Ble litt diskusjon om hvem som skulle få lov å poste hvilke sanger, men fant utav det til slutt!

1. Datarock - Amarillion


2. Den Svenska Bjørnstammen - Vart Jag Mig I Världen Vänder


3. Dr.Dog - Heart it Races


KOM GJERNE MED TIPS DERE OGSÅ! 

HAIRBAND

Noen av dere husker kanskje at jeg lagde et blondehårbånd for ikke så lenge siden? Når har jeg laget et nytt bare rødt! Og siden det tydeligvis var så mange som likte det sist lagde jeg faktisk to stykker! Noen som klarer å tippe hva som skal skje med det andre?
Og dere? Husk å like oss på facebook (finner det i sidemenyen)!
Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirillbloglovin