Slakklinefilm

Endelig. Det tok bare et og et halvt døgn å laste opp videoen op Youtube. Filmen er ikke så lang, og vel. Dette er første gang vi har gått på line siden i sommer. Og siden ferdighetene aldri har vært helt på topp, så blir det deretter. 


 
PLANS

Planene kommer på rekke og rad nå i vinterferien, og i dag var faktisk den eneste dagen som sto åpen. Hadde forberedt meg på å ligge i sengen hele kvelden med Frustrerte Fruer på pc'en med en stor skål fruktsalat ved siden av. Heldigvis slipper jeg nå å sløse bort ferien på dette! Om kort tid bærer det av gårde til Martin, og etter det går planen i ett så er ikke hjemme før på torsdag. 

Sommeeeeer!


I kveld kommer det forhåpentligvis ut en film der vi driter oss ut på slakkline! Gled dere!

Slakklinefilm - mens vi venter

Filmen er fra 26. februar i Bergen. Den ferdige filmen er på vei. Det tar bare evigheter å få lastet den opp på Youtube. Så mens vi venter, kan dere få denne.

Temafester

Nå har jeg ikke vært ute på en skikkelig gøy fest på veldig lenge. Heldigvis skjer det litt denne uken! Allerede på onsdag braker det løs på Voss med Afterski som tema. Her er det bare til å finne frem skibriller og fargerike luer, så er man vel så godt som klar. Litt verre på fredag når det er Black and White, og jeg har absolutt ingen klær jeg liker. Er til og med lei de jeg kjøpte i Berlin for snart to uker siden! Noen som har litt inspirasjon til meg?

Haha, styggeste! Men mangler i alle fall bare skibrillene!Årets første

For første gang på lenge skinte faktisk solen i Bergen. Vi hadde store planer om å utnytte dette, men vi kom oss ikke ut før solen hadde forsvunnet og det hadde begynt å mørkne. Vi satt likevel opp slakklinen og var klar til å utøve store kunster mens vi filmet Skøyarstreks første videoblogg. Etter en liten time ble det rett og slett så kaldt at vi heller gikk på kino og så to filmer, Young Adult og De døde har det godt (Varg Veum). Den siste tillot vi oss å se gratis!
 

Ha en fortsatt fin ferie (til dere som har)!


 

Musikk fra A-Å #A

Vi tenkte å starte med et fast søndagsinnlegg, så hver søndag fremover kommer våre favorittartister fra A-Å. Starter denne uken med A! Håper dere finner noe dere liker!

AMALIE


A var en vanskelig bokstav for artister i mitt register. Her har du et miniutvalg, alt funnet på salg. Jeg måtte unasett bla gjennom all musikken min på iTunes og Spotify, og i likhet med Stine hadde jeg et lite utvalg på A.

1. The Airborne Toxic Event - All at Once


2. ANANA - Blomster og Tobakk


3. America - A horse with no NameSTINE

Jeg hadde faktisk overraskende få sanger med artister på A! Og en av favorittene var ikke på YouTube en gang, så byttet den ut med en annen! Jaja, her er i alle fall tre sanger du kan kose deg med denne søndagen! 

1. Artic Monkeys - Seecret door


2. Aqualung and Lucy Schwarts - Cold


3. Ark - One Of Us Is Gonna Die Young


KOM GJERNE MED TIPS DERE OGSÅ! 

 

DRIVIN' AROUND

Herlighet, i går sovnet jeg runt halv to på natten etter å ha slappet av med Frustrerte Fruer i på sengen. I dag når jeg våknet var klokken over 2! Kan ikke huske sist jeg sov så lenge, og det er jeg egentlig ganske glad for. Føler jeg kaster bort hele dagen! Godt det er ferie, sier jeg bare!

Om ikke så lenge kommer Marie ned her, og vi har planer om å se en komedie og kose oss med burritos og god frukt (neida, ostepop) samtidig som vi skal være litt sjåfør. Eller, jeg har enda ikke tatt lappen så Marie tar seg av den delen. Tror det er tryggest. Akkurat som at det er tryggest at jeg tar meg av matlagingen.

Ser dere likheten? Før trodde alltid folk at vi var søsken/tvillinger før de ble kjent med oss!


Uff, blir til tider flau over bildene jeg laster opp! Skal bli flinkere å ta nye, fine bilder!

Endelig!

Kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at det endelig er vinterferie! Etter uker tilbragt i Egypt og Tyskland har skolen virket helt grusom i forhold, og de siste dagene har gått så altfor sent! Denne første dagen i ferien har jeg tilbragt sammen med verdens søteste Matilde, og vi har kost oss med pizza og mye etterlengtet jentesnakk! Hadde faktisk ingen brukbare bilder av oss, men fikk tilsendt et fra Ine. Etter massiv redigering og fjerning av dobbelthaker fungerte det helt ok. Skylder på at det var nyttårsaften og dersom man forsatt ser bra ut etter 00:00 har man gjort noe alvorlig gale med tanke på hvordan den skal feires!

"Treningsmotivasjon"

Før jeg skal ut å bevege skrotten i form av en joggetur pleier jeg alltid å ta meg god tid til å børste støv av løpebuksen, og enda bedre tid til å sjekke at joggeskoene ikke har gått i oppløsning, En annen ting som også er viktig er å huske å ta med lypsylen, slik at jeg kan ta pause hvert tiende minutt for å mette lypsylbehovet mitt. Det er også veldig viktig å planlegge joggeturen. For eksempel, hvis du er i dårlig form er det viktig å finne seg en øde løype slik at du ikke risikerer å bli sett, av noen! Det kan være lurt å få i seg nok væske under økten, så da er det en fordel om det regner. Da kan man legge inn enda en pause. Selvfølgelig kan man velge det selv, men det er nok ikke alle som foretrekker å løpe med ansiktet vendt mot regnet med munnen i et vidt gap.
 

Husk at restitusjon er viktig. Veldig viktig. Jeg lar ofte kroppen hvile i måneder av gangen. På den måten minsker jeg risikoen for å få treningsskader. Så dere skjønner det at trening er ikke alltid det sykeste tiltaket som man tror. Gjør som meg og så blir alle superfit til sommeren.
 

Og siden jeg vanligvis ikke tar bilder av meg selv når jeg er på joggetur, eller i flatterende treningsklær i det hele tatt, får dere dette bildet her. Dere kan tenke at eplet symboliserer en sunn diett, og det faktum at det har øyne kan dere tolk som dere selv når dere har spist eplet. Eller noe.Nytt og sunnere liv og sånt

Jeg har startet et nytt og sunnere liv (igjen) og denne gangen går det faktisk ganske bra! Jeg skal bli sunn og sprek til sommeren. Jeg har faktisk laget meg en kostholdsplan som jeg skal prøve å følge så godt som mulig, og den inneholder ikke noe som en gang minner om sukker eller andre usunnheter. Har fulgt den siden mandag, men siden jeg forsatt er snufsen og litt forkjølet henger jeg forsatt litt etter på treningsfronten. Dersom jeg kommer skikkelig i gang med alt og det fungerer, så kommer det tips og triks etterhvert!

Gleder meg til å sommeraktiviteter som blandt annet slakkline! Finnes det gøyere trening? Nei?


Øyeeple

I forbindelse med surrealismeoppgaven, gjorde jeg dette for å teste ut litt forskjellig. Dette er bare en liten skisse og gjort på 15 min ca. 
 


Berlin #4

TORSDAG

Internationale Filmfestspiele Berlin: Den internasjonale filmfestivalen i Berlin, Berlinale! Hadde faktisk aldri hørt om filmfestivalen før, men fant fort ut at dette var stort. Var blant annet proppet med store stjerner som Brad Pitt og Angelina Jolie. Den første filmen vi valgte å se var mildt sagt veldig spesiell, og det var egentlig ingen som skjønte noe av den. Senere på dagen så vi en film til, som fanget interessen litt mer. Dersom vi ikke husker helt feil het den Haywire. Anbefaler alle de som er litt mer enn middels interessert i film og ta en tur! Synes egentlig det var litt dumt at vi ikke fikk sett flere filmer.
 


Bildene tilhører Sindre

Siden dette var siste dagen brukte vi resten av dagen til shopping og kos. Hele gjengen samlet seg om kvelden for å spise en god middag, og etterpå var det tilbake til hotellet for å pakke. Kjempefin tur, og blir nok garantert en tur til Berlin igjen en gang i framtiden!

Sara i sin fine, nye kjole

Ny header

Vi har jo egentlig aldri hatt en skikkelig header, mest fordi vi aldri har hatt så mange bilder av oss sammen. Flinke Sindre var så grei at han tok noen av oss i Berlin, så nå er dere så heldige at det første dere møter på bloggen vår er oss!

HVA SYNES DERE?

Amalie smiler fint, mens jeg (som HATER å bli tatt bilde av) ser ganske skeptisk ut!


Hva skjedde egentlig med alle leserene våre? Statistikken var faktisk ikke heeelt gale en liten periode, men nå går det bare nedover. Blogget litt for mye om Berlin og reiser kanskje?

Berlin #3

ONSDAG

Endelig har vi begynt å komme inn i rutinen med å stå opp tidlig, spise frokost og gå mye hver dag. Likevel skulle denne dagen vise seg å bli en av de tyngste, men gøyeste dagene.

Museum für Film und Fernsehen: Vi startet dagen med en tur på museumet for film og tv. Det var helt utrolig kult der, og det var mye spennende å se på! Guiden var kjempegrei og kunne mye! Anbefaler dere virkelig å ta en tur her dersom dere er i nærheten!

Museum of Modern Art: Etter filmmuseet var alle ganske slitne, så det ødela nok litt av opplevelsen her. Selv om det var mye spennende å se (blant annet Picasso), fortalte guiden altfor mye om hvert enkelt bilde, og til slutt verket det så mye i beina at det eneste vi ville var å dra tilbake til hotellet.

Tommy Grov: Noe av det kjekkeste med hele turen (utenom shoppingen da, hehe) var vel når vi besøkte kunstneren Tommy Grov. Tommy er en kunstner fra Bergen som for ett år siden flyttet til Berlin. Han reiste uten noen penger, og nå lever han på kunsten. En kveld fylt av kunst, pizza og musikk! Kjempekoselig!
Se facebooksiden hans her!
 

Alle bildene er tatt av Sindre

Berlin #2

TIRSDAG

Vår andre dag i Berlin, og etter en begivenhetsrik første dag var det ikke annet å gjøre enn å glede seg. Vi spiste frokost allerede klokken 7 om morgenen, og etter det gikk turen til Sachsenhausen. 

Sachsenhausen: Sachsenhausen var en tysk/sovjetisk konsentrasjonsleir som ble brukt fra 1936 til 1950. Den erstattet en tidligere leir for politiske fanger som ble opprettet etter nazistenes maktovertakelse. Verken jeg eller Amalie hadde vært i noen konsentrasjonsleirer tidligere, og etter hva vi hadde hørt tidligere "gledet" vi oss til å se hvordan det var. Selv var jeg sikker på at det kom til å gjøre ett stort inntrykk på meg, og at jeg kom til å sitte igjen med en stor klump i magen. Desverre ble vi veldig skuffet. Det var få opprinnelige ting der og guiden var flink, men ganske så kjedelig å høre på. Været spilte nok også en stor rolle i oppfatningen, for kulden gjorde det nesten uutholdelig å være der! Alle burde besøke en kosentrasjonsleir, men jeg ville nok valgt en annen enn akkurat denne. 
Nå høres jeg sikkert helt hjerteløs ut. Skal ikke si at jeg ikke ble kvalm og berørt av det, men i forhold til forventningene var det ikke helt det jeg hadde sett for meg.


 

Mexico

Jeg har kommet inn på skole våren 2013 - I MEXICO!!HAR DU NOEN PLANER TIL NESTE ÅR? 

Berlin #1

SØNDAG

Da jeg skulle pakke kofferten for Berlin var det faktisk uvanlig vanskelig å pakke ettersom jeg vanligvis er vant til å fylle kofferten med sommerklær - da det er vanligst for meg å reise til varmere strøk. Og hva søren er sannsynligheten for at man skal til kjøligere strøk når man skal VEKK fra Norge? Vel, med mindre Europa lider av kuldesjokk da ...

Søndag ble tilbrakt mer eller mindre på Flesland, på tog, Burger King, venting og jakten på hotellet.

Så kom vi til hotellet, som var ganske lite. Rommene var egentlig ganske fine, og vi hadde dobbeltseng som var utrolig gøy å turne i. Dagens høydepungt var når Amalie tok ned bildet fra veggen og sto med det i hendene, mens Stine sto på hodet i sengen - og læreren kommer inn.


MANDAG

Første dagen var virkelig innholdsrik! Her er en liten oppsummering!

Sightseing: Vi på sightseingtur med buss i 3 timer. Guiden var dødstøff, haha. Svensk var han også, så vi slapp heldgvis å høre på tyskernes elendige engelsk. Selv om vi satt bak et vindu, fikk vi sett mye av byen. Den er gigantisk og man kan nesten se på Berlin som et eget lite land.

Riksdagsbygningen: Dersom du er bittelitt interessert i politikk, har du nok hørt om Riksdagsbygningen. Bygningen var sete for riksdagen til det tyske keiserrike. Under en stor brann i 1933 og under andre verdenskrig ble bygningen hardt skadet. I 1960-årene ble bygningen modernisert og fra 1991 til 1999 ble bygningen fullstendig oppusset. Arkitekturen er helt fantastisk, og vi anbefaler virkelig en tur dit! 

 

Fire fine på bergensk

Når noen spør meg hvilken musikk jeg hører på synes jeg det er utrolig vanskelig å svare! Alt? Mye forskjellig? Litt av hvert? Kjedeligste svarene som finnes, men det er jo egentlig ganske sant. Som oftest hører jeg på musikk som passer til, eller gjør noe med, humøret mitt. Ofte er dette musikk av artister de fleste vennene mine ikke en gang har hørt om, og det de hører på har jeg kun hørt ett par ganger på fest.

I det siste synes jeg norske artister har begynt å utmerke seg litt, og da spesielt artister fra Bergen! Her er fire fine på bergensk som de fleste (forhåpentligvis) sikkert har hørt om:

John Olav Nilsen & Gjengen
Fjorden Baby!Lars VaularAnja Elena VikenHAR DU NOEN MUSIKKANBEFALINGER?

Sjopping & sjampanje

Første dagen i Berlin har gått med til å være skikkelige turister! Vi startet dagen med en busstur på tre timer der vi fikk sett mye av byen. Kjempespennende og guiden var veldig morsom! "Som dere sikkert har skjønt er jeg svensk, med det er desverre 47 år for sent å gjøre noe med." Etter bussturen fikk vi en liten shoppingpause der vi løp gjennom et helt senter på under 2 timer. Imponerende? Vi fikk også med oss mye annet, blant annet riksdagsbygget! Nå er det atter en gang tid for shopping, etter at vi har fått pimpet ferdig skjorten til Stine!

Toppbloggerne altså!


Roomies!


Amalie betalte to euro for å ta bilde med de!


I Riksdagsbygningen.


Fiksing av klær!Berlin!

Nå er vi endelig fremme i Berlin! For Stine sin del gikk flyturen med til soving, og hun våknet ikke før flyvertinnen kom å vekket henne. Flyturen gikk mye fortere enn vi trodde den kom til å gjøre, men toget var derimot stressende og tok litt lang tid. Togturen var veldig strabasiøs ettersom ryggsekken med PCen til Amalie datt i gulvet og alle mentosene til Leon flakset ned trappen.

Deilig å endelig finne seg til rette på hotellrommet sammen med Ida og Tonje. I forhold til prisen var hotellet kjempefint, og vi gleder oss til filmfestival og shopping i morgen, og ikke minst den tretimers lange sightseeingturen vi har foran oss!Flightless bird

Det er fredag kveld og jeg sitter hjemme og er syk som vanlig. Denne gangen tror jeg det var aircondition på flyet som tok knekken på det ganske svake imunsystemet mitt. Jeg burde funnet frem kofferten, tatt utav sommerklærne og hevet litt vinterklær i den siden jeg reiser til Berlin om under to døgn. Jeg er som oftest helt syk på å pakke og begynner gjerne en uke eller to i forveien, men nå orker jeg ikke. Orker heller ikke å finne frem kamera for å slenge med noen bilder, så legger med en av verdens fineste sanger. Hørte på den hele tiden sommeren 2010, og sikkert rundt ti ganger i uken siden! Forsatt ikke lei!Nå skal jeg kutte opp en skål med frukt, lage til litt vaniljete og sette meg forran TV'en for å se Nytt på Nytt sammen med mamma. Har blitt litt for lite familietid i det siste, og nå reiser jeg jo bort en hel uke til, så får bare utnytte denne helgen her!

HVA GJØR DERE I KVELD?

Boardwalk Empire & sulten koffert

Etter en ikke så gale innsats på medieprøve og en koselig dag i stallen, skal jeg bare slappe av i kveld med kjæreste og Boardwalk Empire. Vil anbefale alle som ikke allerede har sett den til å gi serien en stor sjanse. Jeg elsker den!

Når det er sagt, ligger det en stor og skummel koffert i gangen og venter på at jeg skal mate den. Når det kommer til pakking, er jeg håpløs. Jeg er den som heller tar med meg altfor mye for å være på den sikre siden istedenfor å heller holde meg til bare det jeg trenger. Alltid beredt! Historielæreren min er helt fascinert over alle tingene som befinner seg på pulten min. Igjen, alltid beredt. Hvem vet når man kan få bruk for ting? 

BERLIN PÅ SØNDAG og jeg vet ikke hva jeg skal pakke, for mamma er ikke hjemme og kan hjelpe meg. Det eneste jeg vet er at det er kaldt! Og da må vel kjeledressen være det beste å pakke? Eller da har jeg bare plass til den i kofferten . . . 
 


home, cold home

Da var man hjemme i kalde, kalde Norge igjen. Og uansett hvor deilig det er å komme hjem til venner, hjemmelaget pizza og min egen seng, så savner jeg å ligge på stranden med gjengen, mens vi hører på at Merete og Amanda kjefter på kelnerne. Er utrolig glad for at vi var litt spontane og reiste! Har blitt kjent med mange fine folk, snorklet, spist altfor god mat med altfor god drikke til og hatt det kjempegøy! Heldigvis er det bare 3 dager til vi reiser til Berlin, så det gjør hjemkomsten litt bedre enn den ellers ville vært.

Utsikten fra rommet vårt.


Hotellet om natten.


Lunch på stranden.


Snorkling fra båt.


En av de litt for sterke drinkene.


Lesing på balkongen mens Ine ligger inne å snorker.


Må bare si at hotellet er så utrolig mye finere enn det ser ut som på bildene. Så ut som et slott, og det var så stort at det virket som en egen liten by!

Noen av dere som skal ut å reise snart?


Med ansikt som lerret

Om folk savner å høre om hva som skjer hver eneste dag, beklager jeg så inderlig. Sannheten er at livet med blogg ikke nødvendigvis er mer innholdsrikt enn ellers. Det bare virker sånn. 
 

Jeg og Sara sitter hos Elise som lager verdens beste sjokolademilkshake. Under ser dere også resulatet når Elise får utfolde sin kreativitet med ansiktet mitt som lerret.

 Coloured glass

Resultat av litt kjedsomhet fra gårsdagenHavfrue

Hokus pokus, simsalabim, en havfrue!Bottle Bell PhotographyJeg sier ikke noe annet enn; sjekk ut denne siden: bottlebellphotography

 
Stine kommer snart hjem

Nå har Annika og Marthe dratt og vi har vår siste hele dag her i Egypt. Skulle egentlig bruke den til å få skikkelig farge, men vi har egentlig vært ganske dårlig på å sole oss. Nå har vi akkurat kommet tilbake fra stranden der vi har spilt volleyball med en haug av russere og vi sitter på balkongen vår med hver vår mangois før vi skal slappe av med Frustrerte Fruer.
 

PCen min vil ikke koble seg til internett her nede, så derfor har de blitt dårlig med blogging og bilder. Lover å legge ut masse bilder når vi er kommet hjem, og muligens en film også. Hører det er snøstorm hjeme, så kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å reise fra solen. Heldigvis er det bare noen dager igjen til Berlin nå!

 
STINE

Motivasjon much?

Som de fleste ungdommer nå til dags, er jeg også lat. Men til en viss grad. Jeg mangler egentlig bare litt moivasjon og viljestyrke. Og ikke minst et spark for å komme i gang med å trene. Men siden jeg endelig har funnet ut hva jeg VIL når jeg fullfører videregående skole, får jeg heller bruke målet mitt som motivasjon.

BALI!

 


Se flere bilder og hva studiet går ut på HER

Natural aspectStine er fortsatt i Egypt

Nå er klokken snart 10, egyptisk tid, og jeg sitter på terrassen og leser mens jeg venter på at Ine skal våkne. Er sikkelig varmt her! I går var vi på Hard Rock sammen med Annika, Marthe, og to andre, så da ble det gratis drinker fra 12-03, som som førte til to stk. reduserte Stine og Ine i dag.

Skjedde også noe utrolig ekkelt når vi kom tilbake til hotellet, men det kan jeg forklare i et eget innlegg når jeg kommer hjem. Håper dere koser dere og ikke fryser i hjel i kulden!
 
STINE

Med mobilen som våpen

Vil du engasjere deg mer i Amnestys aksjoner? Om du ikke har tid eller mulighet til å engasjere deg fysisk på møter og utøvende aksjoner, hvorfor ikke vise at du bryr deg ved å melde deg inn i Amnestys SMS-aksjon? Selv er jeg med i denne aksjonen og har sendt APPELL mange ganger. Man mottar SMSer 3 ganger i måneden til 6 kr per SMS. Overskuddet går til Amnestys arbeid. Det er selvfølgelig valgfritt å svare på disse tekstmeldingene, og man kan melde seg ut når som helst.

 

Følgende tekst og bilder er hentet fra hjemmesiden til Amnesty International:

 


Stopp tortur, henrettelse og andre brudd på menneskerettighetene når som helst og hvor som helst.Send AMNESTY til 2160 for å melde deg inn i SMS-nettverket. Da mottar du en SMS fra Amnesty International. Trykk ?svar? på mobilen og skriv APPELL og NANET DITT og send.

Vi legger meldingen din inn i en ferdigskrevet appell. Appellen videresendes fra oss via faks eller epost til vedkommende som er ansvarlig for menneskerettighetsutbruddet. Dette kan være statsoverhoder, lokalmyndigheter, internasjonale organisasjoner og bedriftsledere.

Det koster seks kroner per aksjon ? omtrent det samme som et frimerke. Tre aksjoner pr. måned innebærer dermed 18 kroner. 

Nesten 55 000 SMS-aktivister utgjør Amnestys største og mest effektive aksjonsnettverk i Norge. SMS-aksjonene brukes når det er antallet underskrifter og rask responstid som teller. Vi ser hele tiden tegn til at i de sakene Amnesty har aksjonert, har hatt et positivt utfall. Alle sakene som sendes ut på SMS ligger også på nett. Følg med på aksjonssidene til amnesty.no for oppdateringer.

 

For å melde deg av, send STOPP AMNESTY til 2160.

 

 


Midtpånattentull

Noe dypt, dypt inni meg sier at bloggen føler seg ensom når Stine ikke er her. Kanskje det er fordi det bare er meg igjen, og da er det jeg og bloggen, alene, sammen, etellerannettull. Kanskje det var godt at Stine fikk reist fra landet og ikke minst bloggen, for da slipper hun å spamme så sykt med alle ferieinnleggene sine. Det er lov å ta hensyn til de som faktisk skal være i minusgrader til vinteren blir til sommer, så får hun heller ha det så fint nede i Afrika. Det er sikkert ikke så varmt som de sikkert hadde håpet på en gang. Eddabedda, vannet er sikkert så kaldt at det ikke hadde spilt noen stor rolle om de heller hadde tatt et isbad i fjorden mellom Arna og Osterøy.

Sånn, nå skrev jeg masse tull for å bare lage meg en unnskyldning til å poste en ny GIF.

 

 

 Image and video hosting by TinyPicEndelig 50 m.m

Minner om fotokonkurransen jeg er med i her

 

Endelig kom denne babyen til meg i dag. Klør i fingrene. Må bare huske hvor jeg la fra meg minnekortet ..
 


Fotokonkurranse

Jeg er med i Noroffs Kreative Fotokunkurranse. Klikk her for å stemme på mitt midrag, så er du kjempekul. Bildet skal symbolisere et av de fire naturelementene, luft. 
 Green Coffee

Image and video hosting by TinyPic

 

 LANGHELG
Rapport fra Egypt

Turen ned til Hurghada var kjempefin med solnedgang i skyene og en snorkende Ine ved siden av meg. Det hele toppet seg med tidenes mest adrenalinfylte landing, som faktisk fikk kvinnen i setet bak oss til å begynne å grine. Selv satt vi og lo og klappet.

Da vi kom tl hotellet fikk vi en stor suite istedenfor det dobbeltrommet vi skulle ha, slengte fra oss koffertene og fikk i oss noen drinker og sjekket ut nærområdet. Hotellet er en lten by i seg selv, og fy søren hvor fint det er her! Får litt eventyrslott-feeling! Allerede før vi sovnet klokken to om kvelden var turen fylt med mye latter og altfor mange pinlige øyeblikk.

I dag stod vi opp litt over 8, smurte oss inn med solkrem, hev oss i verdens beste frokost og fòr ned på stranden der vi sovnet noen timer. Nå skal vi gjøre oss klar til middagen, selv om vi egentlig fortsatt er ganske mette etter kjempegod lunch på Hard Rock! Håper dere koser dere hjemme!
 STINE

Artistic

Innimellom anne sakprosaanalysene har jeg visst tid til å ta bilder og ikke minst blogge.
 


Elsker å se på når Elise tegner. Hun er så flink! Hater at jeg alltid glemmer tegneblokken min hjemme.
Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirillbloglovin