Pakkepakke

Nå holder jeg på å pakke i full fart. Snart kommer Martin og da blir det film og avslapping resten av kvelden før JEG REISER I MORGEN!

Matilde blir med på tur. Fine t-skjorten jeg fikk til bursdagen! Haha!


Ååå, fine mobilbilder! Har ikke tid til å skrive mer, så vi snakkes når jeg er i Egypt!

STINE

Portrait

I morgen reiser Stine til Egypt sammen med Ine. Da forventer jeg at hun kommer hjem med noe fint til meg, ellers føler jeg på en måte at hun ikke er en god venn. Ettersom jeg har fått en viss klarhet i hva jeg utdanningsmessig vil gjøre med livet mitt etter sommeren, tror jeg at det skal gå fint at hun får seg en ferie uten meg. Kamelriding er ikke så stort å gå glipp av. Been there, done that, i Norge til og med! Og solen har vi fått tilbake igjen uansett, midlertidig hvertfall. 

 
The Illusionist

Jeg elsker de dagene der jeg "slipper" å tilbringe timene foran PC, TV eller noe som helst annet digitalt drit. I dag tilbrakte jeg mange timer i stallen hos bestehesten. Så klart i ført kjeledressen og sherogsene. Litt frisk luft, hvor kald den enn er, skader ingen, og jeg føler meg så mye mer opplagt når jeg får kommet meg ut og bevegd meg litt. 

 

Egentlig skulle jeg løpe rundt og leke paparazzi i dag, ettersom jeg igjen hadde fått lånt meg en 50 mm, men ehh, det gikk visst ikke så bra.
 

 

Helt til slutt så skal jeg innrømme at jeg tilbrakte kvelden min foran TVskjermen sammen med Markus. Men det var verdt det, ettersom vi så denne: 
 


Dette var altså en anbefaling, og med det sier jeg godnatt.

 
Saknar det som inte finns

Denne sangen kan få meg til å føle meg som verdens lykkeligste eller verdens tristeste. Den ene gangen jeg hører den kan jeg tenke "Jeg er faen meg heldig og livet er perfekt!" mens andre ganger tenker jeg bare på alt som var så bra, men ikke er lenger. Akkurat nå sitter jeg med en klump i magen og skulle ønske jeg var ett år tilbake i tid. Vi skulle til Oslo for å se Band of Horses live og alt var perfekt. Nå føles absolutt ingenting perfekt.STINE (som senere i kveld kommer til å være flau over emo-utbruddet sitt!)

Stine hadde bursdag

Mens alle andre var på fest eller byn, var det duket for pizza, brus, chips, hjemmelagde kjeks og Alias i garasjen til Stine. 

 


Av alle forsøkene på å ta bilde av kameraskye Stine, var dette det beste jeg fant. Egentlig et ganske søtt bursdagsbarn.


Hjemmelagde sjokoladekjeks. Lover dere! De er GODE!


Et sykt surrealistisk bilde ...
Lagbilde #1Lagbilde #2

Stine måtte sitte på gulvet. Her er hun kanskje noe man kan kalle mindre fornøyd.

Utover dette fikk hun en ufortjent bursdagsgave ettersom hun og Sindre vant i Alias.

 
19 år!

Hadde helt glemt hvor deilig det var å ha bursdag! Første jeg gjorde når jeg våknet var å ta en laaang dusj, og det var ingen som ble sure når jeg brukte opp varmtvannet. Når jeg kom ned sto frokosten klar på bordet, så nå er jeg stappmett etter altfor mange speltrundstykker med roastbiff, paprika og brie. Har allerede fått flere fine gaver, blandt annet en stor koffert, så nå er jeg enda mer klar for Egypt (bursdagsgave til meg selv) og Berlin!STINE

Vil, men orker ikke!

Mens Amalie har tatt helt av med hele fire innlegg på rad, har jeg absolutt ingen ide om hva jeg kan blogge om. Føler ikke det er vits i blogge om den ekle salaten jeg klasket sammen til noe som kunne minne om en liten middag eller at jeg var så rastløs at jeg hadde lyst ut å løpe til jeg ikke klarte mer, men valgte å legge meg ned på sofaen istedenfor - noe som førte til at jeg sov i to timer.

Nå har jeg akkurat våknet igjen og er forsatt skikkelig, skikkelig rastløs. Har så lyst å gjøre noe, men vet ikke hva. Orker vel egentlig ikke å finne utav det heller. Skulle ønske jeg var på Filefjell med BESTEFLOKKEN! 
STINE

En eller annen tilværelse

Om jeg skal tolke meg selv vil jeg si at jeg er en ensom person. Mesteparten av tiden føler jeg at jeg bare surrer rundt i min egen boble og sier teite meningsløse ting. Ingen ler av vitsene mine heller, for det er kun jeg som forstår dem .. eller noe sånt. Litt som om jeg sier en setning og inni hodet mitt ligger det en hel historie bak den. Eller det går jo egentlig greit. For innerst inne vet jeg at jeg er hysterisk morsom, og hvis ingen andre ler, så kan jeg likevel bare le selv.

 

Det jeg vil få frem er at jeg er en passiv person som lar ting strømme forbi meg, jeg bare overser det. Jeg er atten år og dette er den delen av livet man skal bli introdusert for nye og spennende ting. Ikke er jeg en festløve heller. Jeg foretrekker å sitte hjemme og spille Ludo eller Vriåtter.

 

Så noen, redd meg. Jeg tror jeg trenger et kraftig spark i baken for å bli kastet ut av min late tilværelse. 

 
Mor Courage

- og barna hennes.

Det er helt greit å ha gjennomsnittlig åtte timer norsk i uken og stille opp på Den Nationale Scene på kveldstid for å gå på teater. Bare atmosfæren i en teatersal gjør meg litt smålig høy på det kulturelle. Bare synd det synker så fort. Nå skal jeg ikke komme med en personlig og lang anmeldelse av stykket, bortsett fra av scenografien var helt fantastisk!
 

Handlingen i Bertolt Brechts berømte stykke er lagt til Tredveårskrigen som raste i fra 1618 til 1648 - en av de blodigste og lengste krigene i Europas historie.  Men stykket kunne like gjerne ha handlet om vår tids kriger og konflikter.
 

Mor Courage heter i virkeligheten Anna Fierling. Hun er en enslig mor uten annen kapital enn varene hun kan selge og sin beryktede dristighet. Vi følger Anna og barna på en trassig ferd gjennom en endeløs krigssone, hvor kampen for å overleve blir mer og mer tilspisset. Hver dag krever nye ofre. Hvor langt ville du gått for å beskytte barna dine i en slik situasjon? Hvem kan si hva som er rett og galt under slike forhold? Finnes det noen moralske helter i en krigssone?
 

Hentet fra:

- Den Nationale Scene 
 

Med storken

Etter jeg fikk låne Sara sin 50 mm ble jeg helt forelsket! Dessverre er hun veldig glad i objektivet sitt også. Får helt fotoabstinenser.  Alt jeg kan gjøre nå er å la det klø litt til i fingrene og vente i spenning på at denne skal komme til meg:


Swimwear - Gjør det selv

Jeg ble litt forelsket når jeg så denne bikinien, men fant ut at det var alt for mye penger å bruke på en bikini. Jeg hadde heller ikke fått den før vi reiser til Egypt på tirsdag, så da tok jeg å lagde meg min egen istedenfor. Det eneste man trenger er en enkel bikinitopp, perler, nål og tråd! Jeg kjøpte billige øredobber på Cubus som jeg tok perlene av. Husk at det må være hull gjennom de! På en bikini brukte jeg i underkant av 180 kroner, noe som er mye billigere enn å kjøpe en som allerede har pynt og perler.

Her er øredobbene og perlene jeg brukte.


Jeg glemte å ta bilde av hvordan bikiniene så ut før jeg begynte å fikse på de, men det kan dere se her! Kjøpte den blå for en stund siden og hadde egentlig ikke tenkt til å fikse på den, men etter den første var ferdig var jeg helt hektet. Elsker å holde på med slikt, så skal garantert ha flere dager der jeg lager nye klær og fikser på gamle! Forhåpentligvis får jeg med jentegjengen også!


 

Kjente forresten nettopp litt på hvordan verdens undergang ville blitt. Noen timer uten internett, ingen flere episoder av Frustrerte Fruer, og nå er alle de beste sangene på Sporyfy hørt så mange ganger det går før de stenges. Hardt liv!

STINE 

Et friskt pust

Etter langt om lenge tok jeg endelig en etterlengtet tur i stallen. Liker ikke tanken på den travle hverdagen (okei, ikke så travel, men slitsom) med skole som ofte kommer i veien for den friske fjelluften på gården. Heldigvis er det ikke så lenge til snøen smelter(forhåpentligvis) og været bedrer seg. Stormen som var meldt i dag, feiget visst ut, og det er et relativt fint tegn - midlertidig. I hvertfall, når våren kommer har jeg lovet meg selv å hive på meg joggeskoene og treningstightsen for å spasere opp i stallen for herlige sommerturer. Eh, det var litt optimistisk ettersom vi fortsatt er i januar. Men hey, en kan jo glede seg, right?
 

Jeg har også lovet å ta Stine med meg. Hun lengter tilbake til hestebæsjen!

Skulle egentlig finne noen skikkelige sommerlige bilder nå, for å vise lit hesteidyll, men det kan se ut som jeg har stasjet alt på harddisken i tilfelle pcen skulle svikte. Dere får ta dere til takke med den svarte herligheten som sjarmerer alle og enhver i senk med det søte babyfjeset!


For all del, vinteren er fin den også. Men jeg fryser jo sånn! Brrrrr...
Fornøyd

Nå er jeg ferdig med det jeg nevte i forrige innlegg. Lagde til og med to! Er i tillegg kjempefornøyd med resultatet! Både lyset og kamera er dårlig, så jeg venter til i morgen med å legge ut bilder. Elsker virkelig å gjøre sånne ting, og burde virkelig tatt meg bedre tid til å dirve med sånt! Nå skal jeg se minst en episode av Frustrerte Fruer og redigere litt film før jeg legger meg! Håper dere har hatt en finfin dag!STINE

Teaser

Er i det kreative hjørnet i dag, så bestemte meg for å kjøpe litt dilldall for å sette i gang med å lage noe. Før lagde jeg ting hele tiden. Sydde både kjoler, pynt til håret, puter og egentlig alt mulig. Foreløpig er jeg kjempefornøyd med det jeg lager nå, og gleder meg til det er ferdig og til jeg kan bruke det om en uke! Hva det er får dere vite senere!

Litt forskjellige perler og øredobber som senere ble klippet opp!


STINE
 

Ukulørt

Når naturfagslæreren møter opp til timen med en resterende tid på 15 minutter er det fint at Sara har 50 mm sin med seg . Skal rett hjem å bestille! 

Fine EliseEn god latter...

Wrapped in guitar strings 
 

<3

 
Effektiv? Eller?

I dag føler JEG at jeg har fått noe utav dagen! Ganske deilig egentlig. Ble først noen uendelig lange timer på skolen før jeg sov tyve minutter i solariet (bare en uke til vi reiser!!), øvelseskjørte hjem igjen, bakte sundt brød, dusjet og nå slapper jeg av med noen episoder av Frustrerte Fruer. Har også forsatt redigeringen på en kortfilm vi holder på med! Blir nok ikke lenge før jeg slenger meg opp i sengen og sover! Oi, så visst ikke ut som jeg hadde gjort så mye likevell!

Har forresten fått en ide til noe jeg kan lage! Gleder meeeg! Dersom jeg kommer i gang og det blir bra kan jeg sikkert ta noen bilder og vise hvordan jeg gjorde det!

Om 7 dager... 


STINE

Saras hule

I dag var det deilig å føle at jeg fikk mye ut av dagen. Den varte liksom så lenge. Stod opp tidlig, litt over åtte, for å rydde og vaske både rommet mitt og badet, før det bar mot Osterøy til Sara og Stine. Sara har fått nytt rom, og i den anledning hadde hun så lyst å vise det frem - slik at vi kunne være med å kjøpe inn tingelinger til hulen hennes. Ettersom resten av flokken ditchet oss, gikk jeg og Sara alene på Ikea. Jeg får helt sommerfugler i magen av å se på møbler og interiør. Lager hundrevis med bilder i hodet om hvordan min leilighet skal se ut. Får vente noen år til før jeg kan realisere de drømmene.

  

Svært sjarmerende liten tass. Jeg stiller lett som barnevakt!Triste dager

Etter en varm dusj og en stor kopp med kakao kom dagen seg ett lite hakk! Eneste jeg orket i dag var en tur bortom for å spise frokost hos Sara sammen med Amalie, før jeg gikk hjem og reiste på graven til Tarald sammen med Ragnhild, Christine og Kristin. Føler meg egentlig bare helt  tom, så prøver bare å lese litt blogger og høre på noe annet enn Nothing else matters. Får satse på en mer innholdsrik og glad dag i morgen!Dersom du går innpå bloggen til søte Lise kan du vinne Jeffery Campbells! Trykk her for å komme til konkurransen!

STINE 

185 dager

I går var det ett halvt år siden. I dag skulle en av de beste fylt 19. Gratulerer med dagen, Tarald! Jeg kommer aldri til å slutte å savne deg eller være glad i deg 
STINE

Busy Monday

I morgen skal jeg stå opp kl 08.00 for jeg må nemlig:
 

  • dusje & gjøre meg klar
  • spise frokost
  • vaske rommet og badet - evt rydde ferdig

Og det må jeg gjøre før klokken er 11, for da må jeg ta bussen til fergen som går til Osterøy. Og så kommer Sara og henter oss. Wiii, elsker å stå opp tidlig! På en annen side er det godt mulig at jeg faktisk får noe ut av dagen i motsetning til i dag.

  

Mänskligheten

Jeg elsker det faktum at jeg har fri i morgen! Jeg liker bare ikke så godt at jeg har sittet på ræven i hele dag og sett på eventyrfilmer, når jeg egentlig skulle ryddet og vasket på rommet og badet. Og rydding trengs det virkelig, ettersom jeg er så uorganisert at jeg ikke finner de knappe 1 mnd gamle papirene med PIN- og PUKkoden til telefonen min. Kanskje det er en god idè å ta fatt på noe av rotet og støvet nå, så slipper jeg å stå med alt i morgen tidlig.

 

I mens, kos dere med denne:

 
partyparty

Endelig hjemme etter en gøy, men litt slitsom IKEA-fest på Hotell Norge. I det siste har jeg for det meste vært på fester der jeg kjenner omtrent alle, så det var gøy å komme seg litt bort fra det og snakke med nye, morsomme folk! Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og skal snart sette på en episode av Frustrerte Fruer (dersom jeg orker å reise meg for å hente DVD-boksen). Senere i dag kommer Martin en tur, så blir nok bare avslapping og film resten av dagen!

Bandet som spilte i går. Flinke!


STINE

Uncategorized?

Når man tenker over det ... hvor mange typer blogger finnes det egentlig?

 

Politiske blogger, moteblogger, kunstblogger, hverdagsblogger, mammablogger, treningsbloggen, "hjelpeblogger", utdanningsblogger(?), sexblogger, humorblogger, videoblogger(som for øvrig kan gå inn under alle temaene), matblogger, interiørblogger, litteraturblogger, filmblogger(om filmer), musikkblogger, "fantasi"blogger, reiseblogger, kommersielle blogger, prosjektblogger, inspirasjonsblogger, helse- og kostholdsblogger, livsstilsblogger, religiøse(?) blogger, stylingsblogger, anonyme blogger.
 

Nå telte jeg 27. 
Har jeg dekket alt nå?

Vi har fått et helt ekstremt stort eksponeringsbehov hele gjengen!
 
 
Elsker det

Får meg til å virkelig ville gjøre noe med livet mitt! Har lyst å reise, oppleve, være spontan og bare leve! Jeg vil også utav komfortsonen min, og gjøre ting jeg egentlig ikke ville gjort. Til og med gjøre ting jeg ikke er flink til, bare fordi det er gøy! Jeg skal slutte å holde meg selv tilbake. Jeg skal si mer JA enn NEI. Jeg vil gjøre så mye at jeg ikke kommer til å angre på ting jeg aldri gjorde.STINE

Ny header

Etter altfor mye trasking rundt på senteret for ingenting har jeg endelig kommet hjem igjen! Kjempesliten i beina og egentlig over alt ellers, så nå skal jeg bare lage meg en stor kopp te før jeg kaster meg ned i sofaen og setter på Frustrerte Fruer. 

Satt litt på Solbrød med Amalie. Smil!


Amalie fikset forresten en header i dag! Er satt sammen av et bilde av hver av oss! Ser litt merkelig ut, men samtidig ble det egentlig ganske kult! Vi er i alle fall fornøyde, så det håper vi dere også er!

STINE 

Surr i realismen

Egentlig burde jeg sittet og lest om "Saras Nøkkel", som bok og som film. Jeg burde lest igjennom den veldig feite bunken med ark om adaptasjoner. Den ligger rett ved siden av meg. Men istedenfor endte jeg opp med å søke på fotografier med surrealistiske motiv, ettersom det var oppgaven vi fikk i media i går. Spennende med litt variasjon, og man kan la kreativiteten løpe fritt. Mulighetene er uendelige.
 
 

Inspirasjonen kommer liksom alltid når jeg skal sove, og jeg hater det, samtidig som jeg elsker det. Ser alltid for meg så masse, enten det er en tekst, en tegning, en film, eller et bilde. Nå må jeg bare klare å visualisere disse tankene.

 

Drømmer meg bort

Hvorfor lærer jeg ALDRI at jeg må begynne med leksene litt tidligere enn akkurat når jeg får lyst til å legge meg? Etter snart 13 år på skole blir disiplinen bare dårligere og dårligere, så det blir nok godt å gjøre noe litt annerledes til neste år!

Heldigvis er det ikke lenge til Egypt og Berlin, så får satse på at det gir litt motivasjon. Kjøpte til og med en ny bikini i dag som jeg skal bruke når jeg ligger som et slakt på stranden om 12(!!!) dager! Fant ut at jeg skal få Ine med på en ridetur også! Kan bli morsomt siden hun faktisk aldri har gjort det før, men er sikker på at hun kommer til å like det. Finnes lite som er bedre enn å ri på stranden!

Drømmer meg litt bort jeg...


STINE

Bli ny

I går droppet vi bloggingen til fordel for en "Bli ny"-dag. I tillegg til at jeg stripet håret var jeg så vågal at jeg lot Amalie stikke hull i ørene mine! Ganske pinlig å når vi skulle kjøpe nålen vi skulle stikke med! "Hei, har dere sprøytespisser?  Hvilken type? Hmm, får vi se hva dere har?" Damen på apoteket så ganske stygt på oss! Det tok forresten evigheter å ta det første hullet fordi vi ikke fikk øredobben gjennom. Kjentes ut som de holdt på å grave ut hele øret mitt! 

Amalie skulle farge en hvit stripe i det svarte håret sitt, og for å sitere henne: "Ser ut som en løve har gitt meg litt pels!" En finfin blanding av brun, rød og gul!

Klar for den fine stripehetten!


Amalie venter utolmodig på at det skal bli hennes tur.Søte Sara var med som tilskuer og moralsk støtte!


Amalie og trollhåret!


Vi har desverre ingen bilder av resultatene, men det kommer nok. 

STINE

Russekort

Siden Amalie postet russekortet sitt får vel jeg slenge ut på mitt også! Har aldri brukt så kort tid på noe som helst, og det gjennspeiler seg vel i  både bildet og teksten (selv om jeg synes den er hysterisk morsom). Kanskje ikke så veldig smart å blande politikk og russekort, men var det eneste jeg kom på de siste to minuttene før fristen gikk ut!STINE

Forelsket

Jeg har bursdag om 11 dager, og de som ikke kjøper disse skoene til meg er ikke lenger vennene mine!


STINE
 

Russefiasko

Ettersom 93-kullet er russ i år (det inkluderer meg), har jeg laget russekort for anledningen. Historien bak bildet er så enkel som at jeg glemte å ta bilde med den kjære lekeponnien min - slik at bilde og tekst skulle passe sammen. Det endre opp med at jeg i ren desperasjon fant det styggeste bildet av meg og slengte det innpå russ.no sine sider i håp om at fristen ikke var gått ut.

Nå skulle jeg nesten ønske at jeg bare hadde glemt hele bildet. Jeg hadde heller ofret tiden til å tegne en fiksert meg på alle de 900 russekortene!Ang. russepasset, er ikke bildet der noe heldigere. Lite visste jeg om at profilbildet på Russ.no skulle være representativt for russepasset. Oh lord!

Pengegrisk

Jeg har herved blitt avhengig av å svare på markedsundersøkelser mot at jeg får credits som jeg igjen kan løse inn i gavekort og slikt. Ikke det at jeg har holdt på så lenge, startet i går. Men en dag, håper jeg at jeg kan bli styrtrik på dette og kjøpe akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Material girl. Neida, egentlig ikke. Jeg er ganske gniten når det kommer til penger - bortsett fra når det gjelder mat, for mat må man ha! Jeg er veldig sparsommelig(oppi hodet i hvertfall), men elsker å kaste ting når jeg føler det er brukt opp eller ødelagt på noen måte.
 

Egenltig skulle jeg ikke ha noen nyttårsforsetter i år, men *trommevirvel* jeg tror at jeg må gå i mot mine egne regler. Plutselig har jeg stilt hjernen min inn på penger og sparing. Nå må jeg bare finne ut om det er noe jeg skal spare til!
 

*her skal det egentlig være et illustrasjonsbilde av en hundrelapp til tørk på tørkestativet, men jeg fant det ikke*
 

Klikk her for å se hvordan du kan tjene penger på markedsundersøkelser!


PS: Selv vet jeg ikke hva man vil tjene, men jeg antar at inntektene kommer an på tiden man legger ned i det! 

 
Altfor sent

Kan ikke si annet enn at jeg føler meg som en flink blogger i dag. Kom vel opp i hele tre innlegg, fire med dette? Ikke hver dag det skjer! Nå skal jeg snart legge hodet ned på puten og prøve å få litt søvn, slik at jeg slipper kjipe dager med fravær fra skolen! Har brukt halve dagen på å lete etter Stalljenta2 spillet som jeg fikk fra Penny-klubben for mange år siden, og den resterende halvdelen på å spille en billig kopi. Haha, altfor mye å gjøre på!

Kommer tilbake i morgen med flere innlegg! Blir dagens outfit, anbefaling av extensions også skal dere få se før/etter-bilder av den nye selvbruningen min! KØDDER!!!! Lovte Amalie at vi ikke skulle ha sånt på bloggen...God natt!

STINE


Om to uker

Skulle ønske jeg reiste i morgen!

STINE 
 

Det blir ikke mer enn du selv lager det til

Da vi roadtrippet til Filefjell hadde vi delt oss inn i to lag. Hvert lag fikk et ark med oppgaver å løse, og høyest poengsum vant. Februar og Berlin er rett rundt hjørnet og i den anledning planlegger turkameratene fra Filefjell nye spennende oppgaver å løse på turen. Vi har så vidt begynt og håper dere som leser kan sende inn forslag!

Vi trenger oppgaver som er morsomme, sosiale og gjennmførbare uten for mye kluss. Illegale oppgaver ser vi oss helst uten.

Forrige tur plukket vi opp gjenstander fra veien(skilt o.l), fikk tak i telefonnumre, autografer, lekte ring på spring, fikk andre til å kjøpe mat/drikke til oss, bandt en lagkamerat fast til en lyktestolpe i håp om at noen skulle komme og redde han/henne, tok bilder av diverse ting på veien. 
 


Filefjell 2011

Merker det blir mye blogging nå som jeg er syk. Får håpe jeg forsetter slik når influensaen og ørebetennelsen er borte, men er så mye annet å ta seg til at man glemmer det egentlig litt bort (ja, jeg kan i alle fall late som det er mye å gjøre).

Satt å så gjennom bilder fra turen til Filefjell som vi hadde med Flokken i november. Gøygøygøy! Har så vidt begynt å planlegge ny tur, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg som en liten unge!

Her er en film fra turen som Sindre og Simon satt raskt sammen av litt småklipp fra turen.STINE
 

SykeStine er forsatt ikke frisk

Var skikkelig innstilt på å komma meg på skolen i dag, så i går kveld tror jeg kanskje at jeg overbeviste meg selv om at det var litt friskere enn det jeg egentlig var. Når alarmen ringte klokken syv i dag tidlig kjentes det rett og slett ut som om jeg ikke hadde pustet på flere dager, og når mamma kom inn for å høre hvordan det gikk hørte jeg DOBBELT! Visste ikke at det gikk an! Så da bestemte jeg meg for å heller være hjemme å redigere film, men fant ut at det også var ganske vanskelig med dobbel lyd! Blir nok en tur til legen i kveld...

Tanken på Egypt-tur med  Ine om 15 dager holder motet mitt oppe! Nydelig bilde fra nyttårsaften!Tenkte jeg kanskje kunne bruke kjedsomheten min på å lage en header til bloggen vår. Trenger hvertfall ikke lyd! Problemet er bare at vi har INGEN fine bilder av meg og Amalie. Får heller lage noe midlertidig!

STINE 

 

SykeStine

Uff, det er ikke barebare å være syk! Det er ikke bare den skurrende hosten, den intense hodepinen og den konstant rennende nesen som plager meg. Det som har plaget meg i helgen er at ALLE er ute i bursdager og på byen, mens jeg sitter inne alene og knasker halspastiller og snufser inn nesespray. I dag har kjedsomheten gått så langt at jeg begynte å sette meg inn i HTML-koder igjen. For knappe tre år siden kunne jeg nok laget et helt CSS-stilsett og flere HTML-sider uten noen hjelpemidler, men merker at det ikke sitter like godt lenger!

Forsatt ikke helt i mål med designet, men håper det er litt friskere enn det forrige. Er også mye gøyere å blogge når man har et design man er fornøyd med, så nå blir det forhåpentlig litt forbedringer på den fronten!

Vil ut å spise og ha det gøy med gode venner! Her med  Stine2 som klippet seg selv bort!


STINE

 Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Samfunn Sammenkomster Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin