Følelsen av sommer

Håper ingen fører fravær, for her går det skikkelig dårlig. Men det har vært så herlg vær. Selv om det ikke er like varmt som for noen uker siden, er det fortsatt sol. Og da kan man ikke sitte inne å blogge. Her er noen bilder jeg og Sara tok en eller annen dag etter vi hadde gått Stolzen. Og da presterte Sara å gå seg vill(!), og jeg fikk heteslag eller whatever. I det minste så jeg et ekorn, for første gang i Norge. Har ingen bildes dessverre, var altfor i svime til å tenke på det.

 

 

 

 

 

Summer patternMy beloved lace skirt

Selv om det er ganske deilig å bare hoppe i russebuksen hver morgen, må jeg innrømme at jeg savner VELDIG å pynte meg litt. Er ganske trist at jeg ikke får brukt blondeskjørtet mitt og den mingrønne kjolen min igjen før etter 17.mai. Jaja, jeg skal nok holde ut. Håper på nydelig vær fremover, slik at det kan bli brukt mye!

Mom's 80's wardrobe pt.2

Jeg gjorde som de fleste av dere sa jeg ikke skulle gjøre og klipte jakken om til vest! Liker den faktisk enda bedre nå! Sammen med jakken fant jeg også mange fine skjorter. De fleste var hullete og slitte, men denne var forsatt like hel! Litt stor, men sammen med den nyklipte vesten var den perfekt! Åå, dette var gøy! Og ikke minst billig!


Mom's 80's wardrobe pt.1

Mamma tok meg med inn til bestefar for å se gjennom noen av de gamle klærne hun og onkel hadde på 80-tallet. FANT SÅ MYE KULT! Og det var bare blant det lille som lå i skapet. Skal visst ligge en hel haug på loftet i tillegg! Gleder meg til å se der og!Her er dagens favorittfangst, resten kommer etterhvert! Er veldig usikker på om meg skal la den være sånn eller om jeg skal klippe den om til en vest! Hva synes dere jeg skal gjøre? 

Golden Jackson jacket

Head to toe mint green

Harem animal print

 
Goes with everything

Jeg elsker virkelig dette skjørtet! Passer jo til alt! Singletter, skjorter, strikkegensere... Absolutt alt!

Paperself

Dette har jeg postet før, men det er så nydelig - så måtte nesten bare poste det igjen! Ta en titt på siden, og si meg at du ikke blir litt forelsket.  Hvis jeg først skal kjøpe noe online, så tror jeg det må bli noe sånt! 
 

Konseptet er inspirert av kinesisk papirklipping. Øyevippene blander elementer av tradisjonell kultur, design og skjønnhet. Det finnes 11 ulike typer som hver har en betydning med røtter i kinesisk kultur.

 

 

 

 

http://paperself.com

 
Black and white with a hint of redHimmelblå & sløyfe

 
Sunlight & jumpsuit


Knitted top and lace at bottom


White blouse and leather jacket

Red dress, red lips

 
Shirt blues

 
Mint coloured dress

Den er så søøøt! Må bare sy den opp litt før jeg kan bruke den. Alle klær som lages er tydeligvis beregnet på lange folk på minst 1.75, og selv jeg er faktisk nærmere grensen for å være dverg!

White retro

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ei. Jeg elsker det oppe og jeg elsker det nede, men usikker på midten. Hadde det bare vært ørlite smalere.
 

Stine ballerina


Foto: SaraVL (skjekk ut bloggen hennes!)New lace skirt

A darker shade of red

Bare for å si hei, jeg har fortsatt blogg sammen med Stine, og jeg har fortsatt klær, og jeg kler fortsatt på meg. Bare at i ferien er det ikke gøy å pynte seg for tven.
 

Den nye shortsen

Skulle liksom ta et bilde som viser den nye, hjemmefiksede shortsen min på, men å få blonden frem på bildene var ikke barebare. Se her dersom du vil se den litt tydeligere!


Jewelry storaging

Etter en iherdig leting etter superminnekortet, som gikk ut på å tømme alle jakker, leter i alle skuffer, sjekke alle lommebøkene mine og løpe ned i bilen, fant jeg det i en lommebok etter å ha letet der atter en gang. Det å måtte svi av en femhundrelapp på et minnekort jeg hadde rotet bort, hadde ruinert meg selv om det også hadde vært typisk meg. Men jeg fant det, så ingen fare. Nå er økonomien trygg, til neste gang.


Uansett, ettersom jeg har et ganske stort arkiv når det kommer til øredobber og andre smykker, er det greit å ha noe litt større enn et smykkeskrin å oppbevare det i. Selv om de fleste smykkene og øredobbene mine er fordelt i to skuffer og en knagg på veggen, kommer disse utrolig godt med. Den grønne og rosa er kjøpt på Indiska.
Jeg elsker Indiska <3

 


Knitted & Bleached

Nå har jeg endelig fått riktig farge på shortsen jeg skulle gjøre lysere! Lå i klor i hele to døgn! I dag var det tid for å bruke den for første gang, selv om den ikke er heelt ferdig enda. Resten får dere se senere! Når man har gamle klær man ikke bruker kan man like godt fikse litt på de! Ingenting og tape dersom man ødelegger det. Og går det alt for gale kan man alltids håpe på å vinne et Nelly-gavekort på 1000 kroner hos Lorraine!For å vinne lik sløyfe som jeg har kan du trykke her!

Cleo

Hairdo

Purple Indian Dress

WEEKDAY FEATHERS NECKLACE

Mursteinen av en PC tar snart kvelden, så dette blir det jeg rekker i dag. Blir verken redigering eller spesielt bra bilder, men dere får i alle fall sett smykket jeg kjøpte i Berlin. Nå må jeg bare forte meg å legge inn alt av bilder og skoledokumenter på en ekstern harddisk, før det sier pooof her! Ha en fin kveld alle sammen!
Husk konkurransen noen innlegg lenger nede!

LEATHER, LACE AND DENIMSkirt & knitted

 

SHIRT & PEARLS

OPEN BACK

SNEAK PEEK

Jeg har funnet ut at jeg har lite klær. Altfor lite! Jeg har også lite penger. Så lite at jeg ikke kan kjøpe nye klær! Jeg er sikker på at dersom jeg hadde postet bilder av antrekkene mine hver dag i en uke, så kunne jeg bare repostet de uken etter fordi jeg ikke hadde hatt noe mer å vise.

Slik skal jeg se ut neste gang jeg kler på meg noe annet enn nattbukse.


I morgen skal jeg gjøre noe fint. Noe fint jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Helt siden niende klasse faktisk. Det har blitt utsatt lenge nok, og jeg finner ingen grunn til å la det vente lenger. I sommer hadde jeg egentlig bestemt meg, men plutselig ble det utrolig vanskelig. I morgen skjer det. Fine Andrea skal melde meg inn i ungdomspartiet som jobber for sakene jeg finner mest mening i. Solidaritet, rettferdighet og mot rasisme. 

Floral

BLACK SHIRT & RED BOW TIE

Måtte tvinge broren min til å ta bilder i dag. Haha, han var absolutt ikke fornøyd da vi sto ute i regnet mens jeg roper "Ta bilde nå! Nå! Ett denne veien også! Litt nærmere!". Han var vel heller mer på "Stinee, dette er så flaut? Er det ikke nok nå?"Må nesten ta med bildet som bursdagsbarnet Thomas tok på skolen i dag også! Synes det var litt søtt! Jeg hadde det hysterisk morsomt i friminuttet i dag når Sindre satt og vippet på stolen, og hver gang han var litt uoppmerksom tok jeg foten under stolen og tippet han akkurat langt nok bak til at livet passerte i revy foran øynene hans. Trodde jeg skulle slutte å puste noen ganger på grunn av latteranfallene jeg fikk etterpå!Little Red Riding HoodPINK FLOWER SHIRTLeather & feather

Golden tigerAmalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin