Parklivet

Slike dager er gull!
Foto: St1neNår det er sommer og sånt

Endelig ble det sommer i Bergen også. I dag våknet jeg til nesten 30 varmegrader, riktignok i solen, og klokken var ikke særlig mer enn 10. Da er det deilig å slippe å måtte holde seg inne fordi det er for kaldt ute. Dagen ble selvsagt utnyttet, og jeg, Sara og Elise tok turen til Vollane for grilling og kos. Mens vi inntok store mengder sjokolade snakket vi om at nå er det på tide å kanskje begynne å bevege litt på skrottene. Lykke til til oss! Vi dristet oss også til å kjenne på vannet, men etter min mening var det fortsatt alt for kaldt. Men når sant skal sies, har jeg problemer med vanntemperaturen i de sydligere deler av verden også.

 

 
Null

Energinivået mitt nærmer seg null. Kvelden tilbringes derfor alene hjemme på sofaen med et stort glass vann og en skål med frukt. For en gangs skyld er det deilig å tilbringe fredagskvelden alene med musikk og tankespinn. I det siste har det vært altfor mye å tenke på. Altfor mye å være trist for. For mye å være sint for. Alt dette uten at det har vært tid til det. Og det fungerer ikke over lenger tid. En gang kommer det til å si stopp, og da er det bedre å bremse rolig ned for å slippe den store smellen.

Finfin musikk!

Første kjøretur!

Favorittmusikken på for fult mens solen strålte, verdens beste bror i setet ved siden av meg og takvinduet åpent! Min første kjøretur var så bra som den kunne blitt! Krasjet ikke en gang, selv om det var ganske nære når jeg møtte en buss på en av de smaleste veiene i området!
Tipp hvem...

... som har fått lappen!

JEG HAR! Nå har jeg funnet frem cd'en som skal være med på min aller første biltur alene, og når mamma kommer hjem skal jeg stå klar i døren for å motta bilnøklene!

Tidenes kjøresang!


Ønsk meg lykke til da! 

Tidenes søndagstur (i tidenes klær)

Etter å ha gjort hele 35 spørsmål fra historieboken skulle jeg og Marie gå en liten søndagstur. Det endte opp med at vi gikk i over to og en halv time! Jeg hadde også på meg mammas gamle treningsjakke. Følte meg litt som en klovn, og tror jeg fikk litt rare blikk, men den var jo ganske kul da?

Det så visst ikke fult så gale ut på bildet som jeg følte det var!

They didn't lose, we just ran out of time

Det er et par ting som er bedre enn å dra ut en fredagskveld. En av de tingene er spillkveld. Gode venner, kokkelimonke og bamsechips er virkelig ikke dumt! Jeg må også legge til at jeg ledet stort helt til vi ga oss!

Oppskriften på en fin tirsdag

Få med deg en av dine beste venner ut på tur uten å bestemme på forhånd hvor dere skal gå. Gå i minst en time mens dere prater om alt mellom himmel og jord, før dere går hjem og lager en god og sunn kvelds dere spiser mens dere ser noe kjekt på tv. En finfin tirsdag sammen med Sara!


Eat, sleep, play football

Selv om jeg ikke er like fotballfrelst som jeg var for noen år siden sier jeg ikke neitakk til gratisbilletter. Nå skal jeg hoppe i noen varme klær, så skal jeg og Ingvild kose oss med at Brann forhåpentligvis knuser Strømsgodset på stadion i kveld!

It's healthy to be sick sometimes

Alarmen ringer. Jeg skal til å sperre opp øynene for å få av bråket, men det går ikke. Øynene er limt igjen av betennelse som har samlet seg i øyenkroken gjennom natten. Jeg banner høyt for meg selv, men det eneste som kommer ut er et hviskende gisp. Smertet dette medfører skyter tårer opp i de sammenlimte øynene mine, mens jeg tenker at det blir nok ikke noe skole på meg i dag.

Nå har jeg akkurat sovet meg gjennom tre episoder av Frustrerte Fruer, og planen er å forsette slik resten av dagen. Jeg skal også presse i meg litt rundstykker, grønn te og hjemmepresset apelsinjuice. Det beste med å være syk er at man blir litt bortskjemt!

Birthday boyGratulerer med dagen, lillebror!  Muffins

Tur, ødelagte sko og sjokolademuffins. En helt vanlig, fin dag med Tonje!

Lørdags kveld med Matilde

Etter en altfor sprek start på påsken var det tid for å slappe av med enchiladas og jentesnakk med Matilde! Selv om vi ikke har tid til å finne på noe særlig ofte ender det forsatt opp med at vi snakkes et par timer om dagen. Likevel har vi like mye, om ikke mer, å snakke om når vi først er med hverandre! Nesten slik at jeg gruer meg til å reise til Mexico når jeg tenker på hvor lite tid det blir til prating da! Heldigvis ett år til enda!

Er faktisk ganske morsomt med måten vi ble kjent med hverandre på, men vi kan vel si det sånn at når en dør stenges åpnes en ny! Kommer som oftest noe positivt utav noe negativt!

Er hun ikke pen? (Retorisk. Selvfølgelig er hun det!)


Håper dere også hadde en fin lørdagskveld!SMIL

Prøveeksamen gikk bedre forventet, solen steiker i Bergen og i kveld skal jeg holde i livet en årlig tradisjon som har blitt fulgt siden jeg var åtte!Men først skal jeg ut i solen en stund! God helg! 
SUSHI PÅ EN MÅTE

Bare litt bedre til og med!Hvetelefser, philadelphia med ønsket smak, rødløk, hvitløk, ruccola og røkt laks. Naaaam!  

EVERYTHING LOOKS BETTER IN BLACK AND WHITE

Okei da, det ble ikke helt svart og hvitt, men dere vet hvordan det er med overskrifter! 


Har desverre vært litt halvveis med bloggingen i dag, men håper å ta det igjen i morgen! I kveld burte jeg meg faktisk inn på rommet hvor jeg har holdt på med et lite Do It Yourself-prosjekt, og alt i alt kan jeg egentlig si meg ganske fornøyd! Viser dere på et antrekksbilde i morgen!


GOD NATT!

AVHENGIG

Er det noe jeg er virkelig avhengig av så er det te! Jeg er faktisk så avhengi at folk har skrevet opp og insisterer på å bruke "Teposen" som russenavnet mitt! Men det var før læreren klarte å kalle meg for Stian forran hele klassen i dag...

Nå skal jeg kose meg, og tenke på alt annet enn heldagsprøven vi skal ha i sidemål i morgen! 

Verdens beste te! Skulle ønske vi hadde en 4D-blogg slik at dere kunne både luktet og smakt hvor deilig den er!DELTA I KONKURRANSEN VÅR HER 

 

KAFÉTID

Etter skolen i dag tok vi turen for å se etter koselige kafeer i bakgatene i sentrum. Etter mye trasking og mange stengte kafeer, var vi så sultne at vi like godt satt oss på uteserveringen til Peppes på Bryggen. Ble masse snakk og politiske diskusjoner med stor innlevelse, og ikke minst kjempegod mat! Tror faktisk vi satt der fra tre til nesten åtte! Alle har savnet å finne på ting etter skolen, så nå skal vi skjerpe oss!Verdens beste milkshake

Av alle milkshakene jeg har smakt, ligger Elise sin stødig på topp. Den gangen jeg flytter ut skal jeg tvinge henne til å lage middag til meg hver eneste dag, med milkshake til dessert!
 

Vaniljeis, melk, sjokoladepulver/kakao, kanel, kaffepulver, krem <3

LØRDAGSKVELD MED KRISTINA

Stikkord for helgen: avslappende Har vært så deilig å for en gangs skyld ikke gjøre på noe som krever at man er utendørs eller må løpe fra sted til sted. På lørdag var jeg hos Kristina der vi skulle prøve oss på en grov, sunn kyllingpizza, men vi glemte helt å kjøpe gjær. Ble en veldig flat pizza, men den var god likevel! Resten av kvelden brukte vi til prating og skolesøking. Gleder meg til å bli ferdig på VGS, for neste gang jeg befinner meg på skolebenken etter det blir i Mexico! Har til og med kommet inn!HAR DERE GJORT NOE KJEKT I HELGEN?

TIDEN FLYR

Ble visst ikke så mye av verken jobbsøking eller særemne i går. Plutselig gikk kvalmen over, og ble erstatter av et godtesug som var umulig å ignorere. Bakte derfor noen deilige sjokolademuffins som jeg og mamma knasket i oss mens vi så ukens episode av Nytt på Nytt.  I 11-tiden dro Tonje meg med ut på tur, og vi gikk å trasket rundt en stund før hun ble med opp til meg. Ble en sen kveld med andre ord!

Nå er jeg snart på vei ut døren igjen, og denne gangen skal jeg møte Kristina. Har ikke vært med henne siden høstferien, så i kveld skal vi spise pizza, lage noe sunt og godt til dessert og ta igjen litt jentesnakk. Nesten fem måneder siden sist! Kan ikke skjønne hvor den tiden har blitt av!Har forresten forhåndsskrevet to innlegg som jeg både gruer og gleder meg til å poste. Forhåpentligvis kommer noen til å reagere litt. Savner diskusjoner og meninger som ikke omhandler sminke og dagens outfit. Det ene kommer nok i morgen, og det andre iløpet av uken!

Jeg kjører alene

Onsdag 7. mars fikk jeg bevis på at jeg kunne kjøre uten noen ved siden av meg, øvelseskjøringsbevis og uten rød L bakpå bilen. Så fra nå av kommer jeg til å kun blogge fra bak rattet, og innleggene kommer kun til å være relatert til bil. Neida.
 


Friends and alibies

Dagen etter jentekveld, stod cafebesøk for tur. Jeg og Elise fant en søt, liten kafè i Bergen og inntok hver vår kopp koffein over jentesnakk. Det var også sol og fint vær, og så lenge vi klarte det holdt vi oss utendørs. Solbrillene ble også blåst støvet av for første gang i år. Koselig avslutning på ferien. Nå er det tilbake til skolebenken. Den kommende uken er travel. Altfor travel. Sukk...
 

 

Sprekingene

Allerede klokken 10 i dag spratt jeg opp av sengen og var klar for fjelltur med Sara! Viktig å få utnyttet de få dagene solen titter frem her på vestlandet. Fjellet vi gikk på var et sånt "lurefjell" der det ser ut som du er på toppen lenge før du er det. Tror man er på toppen, så ser man plutselig at den er litt lenger borte, og når man har kommet opp der igjen ser man den enda lenger borte! Men godt med en skikkelig tur, og nå er jeg skikkelig sliten på ein deilig måte!

Utsikten var helt fantastisk, og jeg blir nesten sur når jeg ser hvor lite det kommer frem på bildene! Var så fint på toppen at jeg fikk skikkelig lyst å komme i toppform og gå på brevandringer og store, store fjell både i Norge og utlandet!På toppen tok vi en liten pause og fikk fornyet energi, og da måtte vi selvfølgelig ta de typiske hoppebildene. Slo til med litt armhevninger og høye (prøve i alle fall) spark også!Var utrolig glatt på veien opp, så jeg turte faktisk ikke å gå ned igjen. Satt meg heller på rumpen og aket! Dødsgøy, men anbefaler å ta med en pose så man sklir litt lettere. Og dersom man ikke vil ha hele rumpen full av blåmerker burde man vurdere tykk pute i tillegg. Når jeg tenker meg om ville jeg kanskje droppet posen, for det gikk egentlig mer enn fort nok!Nå skal jeg se om jeg klarer å lete frem litt gammelt stoff, og dersom jeg finner noe fint skal jeg prøve å være litt kreativ!

Flink blogger?

Trodde jeg skulle være flink blogger og gjøre opp for de to dagene uten, så jeg tok like gjerne og filmet mye av det jeg gjorde i dag. Jeg gikk blandt annet på tur og filmet den bratte veien som førte til den nydelige utsikten på toppen. Jeg filmet den koselige stunden jeg satt ute i hagen og spiste frokost og leste historie, og jeg filmet når jeg skulle lage vårruller for første gang (noe som feilet så sinnsykt)! Når jeg fikk klippet sammen filmen var den så klein og dårlig at jeg faktisk nekter å legge den ut!

I går var jeg omtrent ikke kommet hjem igjen før jeg fikk besøk! Jentekveld med fire av de beste jentene i verden var ikke så dumt midt i vinterferien! Koste oss veldig, og rekner med Amalie legger ut noen bilder senere i dag!

Og når jeg er så godt i gang med å ramse opp hva jeg har gjort på kan jeg også fortelle at vi var på Afterski på Voss på tirsdag. Kjekt! Er altfor dårlig til å ta med meg kamera, så her blir det bare et mobilbilde - lastet ned fra facebook. 

Ingrid, Jorid, meg og Marie!


HVA HAR DERE DREVET MED DE SISTE DAGENE?

DRIVIN' AROUND

Herlighet, i går sovnet jeg runt halv to på natten etter å ha slappet av med Frustrerte Fruer i på sengen. I dag når jeg våknet var klokken over 2! Kan ikke huske sist jeg sov så lenge, og det er jeg egentlig ganske glad for. Føler jeg kaster bort hele dagen! Godt det er ferie, sier jeg bare!

Om ikke så lenge kommer Marie ned her, og vi har planer om å se en komedie og kose oss med burritos og god frukt (neida, ostepop) samtidig som vi skal være litt sjåfør. Eller, jeg har enda ikke tatt lappen så Marie tar seg av den delen. Tror det er tryggest. Akkurat som at det er tryggest at jeg tar meg av matlagingen.

Ser dere likheten? Før trodde alltid folk at vi var søsken/tvillinger før de ble kjent med oss!


Uff, blir til tider flau over bildene jeg laster opp! Skal bli flinkere å ta nye, fine bilder!Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin