DIY Bookshelf decor

Jeg har en stor og hvit bokhylle stående på rommet mitt. Den er fra Ikea og er ikke særlig pen i utgangspunktet. Derfor fant jeg ut at jeg skulle gi den en liten oppussing. 

 

Det hele er venkelt og det eneste du trenger er fint papir, saks, linjal og teip. Jeg kjøpte mine dekorark på Panduro for en ganske billig penge. Det du gjør så er å måle opp størrelsen på hva enn du skal dekorere, klippe ut og teipe på, og voila!

 

 




DIY - Sløyfe til doughnut hair

Dårlige hårdager har det vært mange av i det siste, og da er det ofte doughnut-toppen som har reddet meg. Selv om jeg har variert med å både snurre og flete håret rundt synes jeg ofte det kan bli litt kjedelig og ensformig, og i tillegg får jeg alltid en plass det er skikkelig ujevnt når jeg fletter. Derfor lagde jeg like godt en liten sløyfe som enkelt festes i håret. Den både pynter og dekker!

1. Det eneste du gjør er å klippe ut en stoffbit og feste en klemme på den. Trenger ikke å lime eller noe.


2. Bare stikk den inn i håret. Henger som bare det, til og med i mitt hår!





DIY - Fringe top

1. Bruk en gammel topp du ikke er redd for å ødelegge, eller kjøp en ny. Denne er fra Cubus, 29 kr.


2. Klipp bort sømmene (rundt armene, hode og nederst), og klipp deretter frynsene der du vil ha dem.


3. Ferdig! Kjempeenkel og toppen får ett nytt preg.




Innkjøp til DIY

Nå skal jeg bare hive i meg frokosten, så er jeg klar for å finne frem saksen.





Made a lace shorts

IT'S DONE! Slik kan en gammel slitt bukse fra Bik Bok bli sommerens favorittshorts. Alt man trenger å gjøre er å klippe av beina, klorbleke shortsen til ønsket farge og sy på et stykke blonde der man ønsker det. Enklere blir det bare ikke! Og det koster nesten ingenting!





DIY - Denim Vest





Bleaching

Den shortsen skal bli lys. Mye lysere. Etter det skal jeg gjøre noe gøy med den. Dersom det blir bra kan dere glede dere til å se!

HAIRBAND

Noen av dere husker kanskje at jeg lagde et blondehårbånd for ikke så lenge siden? Når har jeg laget et nytt bare rødt! Og siden det tydeligvis var så mange som likte det sist lagde jeg faktisk to stykker! Noen som klarer å tippe hva som skal skje med det andre?




Og dere? Husk å like oss på facebook (finner det i sidemenyen)!


DIY - MINTGRØNN TOPP

Som nevnt i forrige innlegg så startet jeg på et lite Do It Yourself-prosjekt i går. Her er resultatet:



Selv om den ikke er helt perfekt er jeg egentlig ganske fornøyd.  Mintgrønn er jo tydeligvis vårens farge, og siden jeg er fattigere enn noen gang passer det jo bra å finne gamle filler å gjøre de ny igjen!

Forresten så må alle som ikke allerede har gjort det gå inn her og gratulere fine Annika med bursdagen! Ikke hver dag en så kjekk og grei jente fyller 20! Prøvde å finne et søtt bilde av oss fra Egypt, men hvert eneste bilde derfra er egentlig bare et bevis på hvor lite søvn vi fikk der nede.


 

SHIRT WITH PEARLS

Fikk litt inspirasjon av Marthe, så da vi var i Berlin kjøpte jeg like gjerne en skjorte og litt øredobber på salg.



FRA KJOLE TIL...

...HÅRBÅND!

I går tok jeg å ryddet i alle klærne mine! Tok utav absolutt alt jeg hadde, slengte det på gulvet, sorterte det i hauger og ryddet det på plass igjen, kastet det eller gav det bort. I tillegg til en genserskuffe, bukseskuffe, kjoleskuffe osv, lagde jeg til og med en "lage noe av"-skuffe. Og istedenfor at det skulle henge gamle kjoler jeg aldri brukte på stativet mitt, hang jeg opp det jeg faktisk bruker! Nå kan det være jeg endelig finner noe om morgenen!

Tilbake til "lage noe av"-skuffen. Her har jeg lagt ting jeg aldri bruker lenger, men som egentlig har ganske fint stoff i seg, eller som har deler som kan brukes til noe. Jeg startet i går med å gjøre et lite stykke av en gammel blondekjole om til hårbånd!



Tror den blir mye finere med krøller eller oppsatt hår, men i dag er det søndag og det er påbudt med nattbukse, store t-skjorter og fettete hår, så det får jeg heller vise det en annen gang! Jeg skal garantert lage flere, både med blomstrermønster og prikker!

FLERE SOM HAR LAGET NOE GØY I DET SISTE? ISÅFALL, HVA DA?

Swimwear - Gjør det selv

Jeg ble litt forelsket når jeg så denne bikinien, men fant ut at det var alt for mye penger å bruke på en bikini. Jeg hadde heller ikke fått den før vi reiser til Egypt på tirsdag, så da tok jeg å lagde meg min egen istedenfor. Det eneste man trenger er en enkel bikinitopp, perler, nål og tråd! Jeg kjøpte billige øredobber på Cubus som jeg tok perlene av. Husk at det må være hull gjennom de! På en bikini brukte jeg i underkant av 180 kroner, noe som er mye billigere enn å kjøpe en som allerede har pynt og perler.

Her er øredobbene og perlene jeg brukte.


Jeg glemte å ta bilde av hvordan bikiniene så ut før jeg begynte å fikse på de, men det kan dere se her! Kjøpte den blå for en stund siden og hadde egentlig ikke tenkt til å fikse på den, men etter den første var ferdig var jeg helt hektet. Elsker å holde på med slikt, så skal garantert ha flere dager der jeg lager nye klær og fikser på gamle! Forhåpentligvis får jeg med jentegjengen også!


 

Kjente forresten nettopp litt på hvordan verdens undergang ville blitt. Noen timer uten internett, ingen flere episoder av Frustrerte Fruer, og nå er alle de beste sangene på Sporyfy hørt så mange ganger det går før de stenges. Hardt liv!

STINE 







Amalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuula



bloglovin