Livet på Veko

Sol, gode venner, god drikke og slakkline! På slike dager er jeg lykkelig :-)

 

Stine

 
Instagram

Jeg har fått meg instagram! Følg meg på StineaSolberg!

 
Blogmance

Det finnes altfor få guttebloggere der ute. Tidligere har jeg bare visst om Kong Halvor, han der på topplisten som jeg ikke husker hva heter som er kjæresten til hun der Andrea Badeand som også er på topplisten, og han der svenske som synger som jeg kunne navnet på for noen år siden da jeg var dypt forelsket i han.

Nå har jeg endelig funnet en ny gutteblogger jeg kan være dypt forelsket i. Andreas Berglihn heter han, og jeg har til og med stalket han på facebook. Til nå har jeg funnet ut at han er kjekk, kler seg bra og har bedre musikksmak enn de fleste. Siden det ikke står noe om at han er i et forhold tar jeg meg den friheten til å anta at han er singel.Dersom noen vet hvem han der svensken er så gi en lyd. Jeg kan godt være forelsket i flere på samme tid!
Nytt design!

Etter et par måneder med samme design begynte vi å bli rimelig lei. Og siden Stine måtte skrive fremføring i norsk i går, så hun en unskyldning i bloggdesignet og startet med massiv HTML-koding istedenfor. Utrolig hvor gøy sånne ting blir når man vet hva alternativet er! Amalie har laget headeren som består av en del bilder som har blitt brukt i innlegg tidligere. Nå er vi fornøyd hvertfall, men hva synes dere?

Det vi hadde før.VÅRKJOLE

 


Til motebloggeren

Hei, jeg er en jente på femtensekstensytten år som har blogg. Min lidenskap er bloggen og mote, med stor M. Mine moteikoner er de som går med jeans og strikkegensre. Kanskje med en skjorte under, for å piffe det litt opp. Jeg elsker Converse og går stort sett bare med dette. Hvit og grå singletter funker så klart også, så lenge jeg har en helt enkel cardigan over. Forresten, sa jeg at jeg bare gikk med Converse? Uups, glemte at jeg også har Hunterstøvlene mine til regnværsdager. Hva sminke angår, så trenger jeg vel ikke å vise IGJEN hvordan jeg sminker meg til vanlig? Du vet, sånn som alle andre.

 

Det er så stusselig å klikke seg inn på en blogg som visstnok skal være en MOTEBLOGG, spesielt når bloggeren ikke har noe kult og særegent på seg. Det samme gjelder outfits. Jeg kommer til å hate meg selv om jeg noen gang legger ut et seriøst outfitbilde hvor den største innsatsen med hele antrekket var å presse på meg en altfor trang jeans.

 

Jeg må bare få legge til at jeg er for mangfoldet i bloggene, selv om det kanskje ikke høres ut. Men folk bør kanskje tenke seg litt mer om hva som postes og hvordan det postes. 
 


En blogg er en personlig dagbok, en daglig prekestol, et samarbeidsrom, et sted for siste nytt.

En blogg krever en idè, flere ideer. Men hva skjer når man går tom for ting å blogge om og motivasjonen daler? Er det da alle innleggene om hvilke tights man går med legges ut? Eller hva man spiste til hvert måltid på en dag? Eller hvilke sjampoer man bruker? Egentlig syntes jeg blogging er litt teit. Jeg tror blogg har blitt noe det egentlig ikke er. Hva skjedde med de lange, inspirerende og fine tekstene? Hvorfor ble skrivegleden erstattet med et eksponeringsbehov på høyde med Mount Everest?


Blant et ekstremt høyt antall blogger, bare i Norge, er det vanskelig å skille seg ut og være unik på sin blogg. Stedet for å gi litt av seg selv, ender mange bloggere opp med å gi leserne det alle andre bloggere gir. Hva skjer med mangfoldet?


Istedenfor å blogge som seg selv, er det altfor mange som blogger som andre. Istedenfor å skrive inspirerende og fine tekster, er det hva man spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds eller kjedelige bilder som har blitt hverdagskost spesielt på blogg.no. Istedenfor vakre selvtatte bilder, får vi som lesere en haug med fine weheartit bilder. Bloggingen har mistet sin unike stemme. Er det rart bloggmotivasjonen for mange daler?

 

Om noen selv har eller vet om noen blogger som er verdt å lese, vær vennlig å post en link i kommentarfeltet!
 


BUY ART

Ikke så sykt spennende akkurat, men det er tydelig at det er disse innleggene som er best likt så da er det bare til å kjøre på! Håper dere liker det! Noen som har noen spennende planer for helgen?


Foto: Sara V. LaastadTRE FAVORITTER

Trykkbare lenker!

REISE
FREKKE SEKKER 

Tre jenter fra Bergen som er ute for å reise verden rundt! Her kan du se fantastiske bilder fra nydelige strender, stemningsfylte fullmånefester, senger fylt av bedbugs og tatoveringer tatt med bambusrør! 

MOTE -  IM FANCY

Svensk jente som virkelig vet hvordan hun skal kle seg! Er så glad i moteblogger som skiller seg ut, og som man kan bli skikkelig inspirert av! Her har dere hvertfall en slik!

HUMOR - KONG HALVOR

Jeg ler så jeg griner veldig ofte, og det er absolutt ikke sjelden denne karen er grunnen! Videobloggene kan virkelig få meg til å rulle på gulvet av latter. Dersom jeg noen gang faktisk dør av latter er dette hvorfor!

KOM MED ANBEFALINGER DU OGSÅ!


MELD DEG PÅ KONKURRANSEN VÅR HER

HAPPYFACE

LIK OSS PÅ FACEBOOK!

Vi er så fornøyde! På de to dagene vi har hatt facebooksiden vår er snart 100 stykker som liker oss, og statistikken går bare oppover og oppover! I tillegg har det haglet inn med fine kommentarer! Håper dere vil hjelpe oss med å holde det sånn, og kanskje til og med med å komme enda lenger! Vi skal hvertfall gjøre vårt beste for å gjøre det interessant å følge oss!

Sammen med noen fans vi tilfeldigvis møtte i Berlin! Helt sant!


FOLLOW!

Vi har tatt steget og laget oss en facebook-side! For å være helt ærlig så synes vi det er litt flaut, men hva gjør man vel ikke for lesere? Dersom du synes vi blogger bra, er morsomme, tar fine bilder eller bare synes synd på oss fordi ingen liker siden vår enda kan trykker du  HER!

Dersom du lurer på hvilke fordeler du får ved å like oss kan vi fortelle at vi kommer til å legge ut linker til de innleggene vi tror dere kommer til å like best. Skjer det noe spennende kommer dere også til å bli de første som får vite det, og kaaanskje det er en liten konkurranse på gang? Wait and see!

Her er to av våre mest populære, nylige innlegg:


Amalie - Lace & FlowerStine - Fra kjole til...


Edit: Wuhu, på bare få timer er det nærmere 60 stykker som liker oss!

PLANS

Planene kommer på rekke og rad nå i vinterferien, og i dag var faktisk den eneste dagen som sto åpen. Hadde forberedt meg på å ligge i sengen hele kvelden med Frustrerte Fruer på pc'en med en stor skål fruktsalat ved siden av. Heldigvis slipper jeg nå å sløse bort ferien på dette! Om kort tid bærer det av gårde til Martin, og etter det går planen i ett så er ikke hjemme før på torsdag. 

Sommeeeeer!


I kveld kommer det forhåpentligvis ut en film der vi driter oss ut på slakkline! Gled dere!

Temafester

Nå har jeg ikke vært ute på en skikkelig gøy fest på veldig lenge. Heldigvis skjer det litt denne uken! Allerede på onsdag braker det løs på Voss med Afterski som tema. Her er det bare til å finne frem skibriller og fargerike luer, så er man vel så godt som klar. Litt verre på fredag når det er Black and White, og jeg har absolutt ingen klær jeg liker. Er til og med lei de jeg kjøpte i Berlin for snart to uker siden! Noen som har litt inspirasjon til meg?

Haha, styggeste! Men mangler i alle fall bare skibrillene!Endelig!

Kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at det endelig er vinterferie! Etter uker tilbragt i Egypt og Tyskland har skolen virket helt grusom i forhold, og de siste dagene har gått så altfor sent! Denne første dagen i ferien har jeg tilbragt sammen med verdens søteste Matilde, og vi har kost oss med pizza og mye etterlengtet jentesnakk! Hadde faktisk ingen brukbare bilder av oss, men fikk tilsendt et fra Ine. Etter massiv redigering og fjerning av dobbelthaker fungerte det helt ok. Skylder på at det var nyttårsaften og dersom man forsatt ser bra ut etter 00:00 har man gjort noe alvorlig gale med tanke på hvordan den skal feires!

Ny header

Vi har jo egentlig aldri hatt en skikkelig header, mest fordi vi aldri har hatt så mange bilder av oss sammen. Flinke Sindre var så grei at han tok noen av oss i Berlin, så nå er dere så heldige at det første dere møter på bloggen vår er oss!

HVA SYNES DERE?

Amalie smiler fint, mens jeg (som HATER å bli tatt bilde av) ser ganske skeptisk ut!


Hva skjedde egentlig med alle leserene våre? Statistikken var faktisk ikke heeelt gale en liten periode, men nå går det bare nedover. Blogget litt for mye om Berlin og reiser kanskje?

Rapport fra Egypt

Turen ned til Hurghada var kjempefin med solnedgang i skyene og en snorkende Ine ved siden av meg. Det hele toppet seg med tidenes mest adrenalinfylte landing, som faktisk fikk kvinnen i setet bak oss til å begynne å grine. Selv satt vi og lo og klappet.

Da vi kom tl hotellet fikk vi en stor suite istedenfor det dobbeltrommet vi skulle ha, slengte fra oss koffertene og fikk i oss noen drinker og sjekket ut nærområdet. Hotellet er en lten by i seg selv, og fy søren hvor fint det er her! Får litt eventyrslott-feeling! Allerede før vi sovnet klokken to om kvelden var turen fylt med mye latter og altfor mange pinlige øyeblikk.

I dag stod vi opp litt over 8, smurte oss inn med solkrem, hev oss i verdens beste frokost og fòr ned på stranden der vi sovnet noen timer. Nå skal vi gjøre oss klar til middagen, selv om vi egentlig fortsatt er ganske mette etter kjempegod lunch på Hard Rock! Håper dere koser dere hjemme!
 STINE

Portrait

I morgen reiser Stine til Egypt sammen med Ine. Da forventer jeg at hun kommer hjem med noe fint til meg, ellers føler jeg på en måte at hun ikke er en god venn. Ettersom jeg har fått en viss klarhet i hva jeg utdanningsmessig vil gjøre med livet mitt etter sommeren, tror jeg at det skal gå fint at hun får seg en ferie uten meg. Kamelriding er ikke så stort å gå glipp av. Been there, done that, i Norge til og med! Og solen har vi fått tilbake igjen uansett, midlertidig hvertfall. 

 
Saknar det som inte finns

Denne sangen kan få meg til å føle meg som verdens lykkeligste eller verdens tristeste. Den ene gangen jeg hører den kan jeg tenke "Jeg er faen meg heldig og livet er perfekt!" mens andre ganger tenker jeg bare på alt som var så bra, men ikke er lenger. Akkurat nå sitter jeg med en klump i magen og skulle ønske jeg var ett år tilbake i tid. Vi skulle til Oslo for å se Band of Horses live og alt var perfekt. Nå føles absolutt ingenting perfekt.STINE (som senere i kveld kommer til å være flau over emo-utbruddet sitt!)

19 år!

Hadde helt glemt hvor deilig det var å ha bursdag! Første jeg gjorde når jeg våknet var å ta en laaang dusj, og det var ingen som ble sure når jeg brukte opp varmtvannet. Når jeg kom ned sto frokosten klar på bordet, så nå er jeg stappmett etter altfor mange speltrundstykker med roastbiff, paprika og brie. Har allerede fått flere fine gaver, blandt annet en stor koffert, så nå er jeg enda mer klar for Egypt (bursdagsgave til meg selv) og Berlin!STINE

Vil, men orker ikke!

Mens Amalie har tatt helt av med hele fire innlegg på rad, har jeg absolutt ingen ide om hva jeg kan blogge om. Føler ikke det er vits i blogge om den ekle salaten jeg klasket sammen til noe som kunne minne om en liten middag eller at jeg var så rastløs at jeg hadde lyst ut å løpe til jeg ikke klarte mer, men valgte å legge meg ned på sofaen istedenfor - noe som førte til at jeg sov i to timer.

Nå har jeg akkurat våknet igjen og er forsatt skikkelig, skikkelig rastløs. Har så lyst å gjøre noe, men vet ikke hva. Orker vel egentlig ikke å finne utav det heller. Skulle ønske jeg var på Filefjell med BESTEFLOKKEN! 
STINE

En eller annen tilværelse

Om jeg skal tolke meg selv vil jeg si at jeg er en ensom person. Mesteparten av tiden føler jeg at jeg bare surrer rundt i min egen boble og sier teite meningsløse ting. Ingen ler av vitsene mine heller, for det er kun jeg som forstår dem .. eller noe sånt. Litt som om jeg sier en setning og inni hodet mitt ligger det en hel historie bak den. Eller det går jo egentlig greit. For innerst inne vet jeg at jeg er hysterisk morsom, og hvis ingen andre ler, så kan jeg likevel bare le selv.

 

Det jeg vil få frem er at jeg er en passiv person som lar ting strømme forbi meg, jeg bare overser det. Jeg er atten år og dette er den delen av livet man skal bli introdusert for nye og spennende ting. Ikke er jeg en festløve heller. Jeg foretrekker å sitte hjemme og spille Ludo eller Vriåtter.

 

Så noen, redd meg. Jeg tror jeg trenger et kraftig spark i baken for å bli kastet ut av min late tilværelse. 

 
Med storken

Etter jeg fikk låne Sara sin 50 mm ble jeg helt forelsket! Dessverre er hun veldig glad i objektivet sitt også. Får helt fotoabstinenser.  Alt jeg kan gjøre nå er å la det klø litt til i fingrene og vente i spenning på at denne skal komme til meg:


Fornøyd

Nå er jeg ferdig med det jeg nevte i forrige innlegg. Lagde til og med to! Er i tillegg kjempefornøyd med resultatet! Både lyset og kamera er dårlig, så jeg venter til i morgen med å legge ut bilder. Elsker virkelig å gjøre sånne ting, og burde virkelig tatt meg bedre tid til å dirve med sånt! Nå skal jeg se minst en episode av Frustrerte Fruer og redigere litt film før jeg legger meg! Håper dere har hatt en finfin dag!STINE

Teaser

Er i det kreative hjørnet i dag, så bestemte meg for å kjøpe litt dilldall for å sette i gang med å lage noe. Før lagde jeg ting hele tiden. Sydde både kjoler, pynt til håret, puter og egentlig alt mulig. Foreløpig er jeg kjempefornøyd med det jeg lager nå, og gleder meg til det er ferdig og til jeg kan bruke det om en uke! Hva det er får dere vite senere!

Litt forskjellige perler og øredobber som senere ble klippet opp!


STINE
 

Ukulørt

Når naturfagslæreren møter opp til timen med en resterende tid på 15 minutter er det fint at Sara har 50 mm sin med seg . Skal rett hjem å bestille! 

Fine EliseEn god latter...

Wrapped in guitar strings 
 

<3

 
Effektiv? Eller?

I dag føler JEG at jeg har fått noe utav dagen! Ganske deilig egentlig. Ble først noen uendelig lange timer på skolen før jeg sov tyve minutter i solariet (bare en uke til vi reiser!!), øvelseskjørte hjem igjen, bakte sundt brød, dusjet og nå slapper jeg av med noen episoder av Frustrerte Fruer. Har også forsatt redigeringen på en kortfilm vi holder på med! Blir nok ikke lenge før jeg slenger meg opp i sengen og sover! Oi, så visst ikke ut som jeg hadde gjort så mye likevell!

Har forresten fått en ide til noe jeg kan lage! Gleder meeeg! Dersom jeg kommer i gang og det blir bra kan jeg sikkert ta noen bilder og vise hvordan jeg gjorde det!

Om 7 dager... 


STINE

Saras hule

I dag var det deilig å føle at jeg fikk mye ut av dagen. Den varte liksom så lenge. Stod opp tidlig, litt over åtte, for å rydde og vaske både rommet mitt og badet, før det bar mot Osterøy til Sara og Stine. Sara har fått nytt rom, og i den anledning hadde hun så lyst å vise det frem - slik at vi kunne være med å kjøpe inn tingelinger til hulen hennes. Ettersom resten av flokken ditchet oss, gikk jeg og Sara alene på Ikea. Jeg får helt sommerfugler i magen av å se på møbler og interiør. Lager hundrevis med bilder i hodet om hvordan min leilighet skal se ut. Får vente noen år til før jeg kan realisere de drømmene.

  

Svært sjarmerende liten tass. Jeg stiller lett som barnevakt!Triste dager

Etter en varm dusj og en stor kopp med kakao kom dagen seg ett lite hakk! Eneste jeg orket i dag var en tur bortom for å spise frokost hos Sara sammen med Amalie, før jeg gikk hjem og reiste på graven til Tarald sammen med Ragnhild, Christine og Kristin. Føler meg egentlig bare helt  tom, så prøver bare å lese litt blogger og høre på noe annet enn Nothing else matters. Får satse på en mer innholdsrik og glad dag i morgen!Dersom du går innpå bloggen til søte Lise kan du vinne Jeffery Campbells! Trykk her for å komme til konkurransen!

STINE 

185 dager

I går var det ett halvt år siden. I dag skulle en av de beste fylt 19. Gratulerer med dagen, Tarald! Jeg kommer aldri til å slutte å savne deg eller være glad i deg 
STINE

Busy Monday

I morgen skal jeg stå opp kl 08.00 for jeg må nemlig:
 

  • dusje & gjøre meg klar
  • spise frokost
  • vaske rommet og badet - evt rydde ferdig

Og det må jeg gjøre før klokken er 11, for da må jeg ta bussen til fergen som går til Osterøy. Og så kommer Sara og henter oss. Wiii, elsker å stå opp tidlig! På en annen side er det godt mulig at jeg faktisk får noe ut av dagen i motsetning til i dag.

  

Mänskligheten

Jeg elsker det faktum at jeg har fri i morgen! Jeg liker bare ikke så godt at jeg har sittet på ræven i hele dag og sett på eventyrfilmer, når jeg egentlig skulle ryddet og vasket på rommet og badet. Og rydding trengs det virkelig, ettersom jeg er så uorganisert at jeg ikke finner de knappe 1 mnd gamle papirene med PIN- og PUKkoden til telefonen min. Kanskje det er en god idè å ta fatt på noe av rotet og støvet nå, så slipper jeg å stå med alt i morgen tidlig.

 

I mens, kos dere med denne:

 
partyparty

Endelig hjemme etter en gøy, men litt slitsom IKEA-fest på Hotell Norge. I det siste har jeg for det meste vært på fester der jeg kjenner omtrent alle, så det var gøy å komme seg litt bort fra det og snakke med nye, morsomme folk! Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og skal snart sette på en episode av Frustrerte Fruer (dersom jeg orker å reise meg for å hente DVD-boksen). Senere i dag kommer Martin en tur, så blir nok bare avslapping og film resten av dagen!

Bandet som spilte i går. Flinke!


STINE

Uncategorized?

Når man tenker over det ... hvor mange typer blogger finnes det egentlig?

 

Politiske blogger, moteblogger, kunstblogger, hverdagsblogger, mammablogger, treningsbloggen, "hjelpeblogger", utdanningsblogger(?), sexblogger, humorblogger, videoblogger(som for øvrig kan gå inn under alle temaene), matblogger, interiørblogger, litteraturblogger, filmblogger(om filmer), musikkblogger, "fantasi"blogger, reiseblogger, kommersielle blogger, prosjektblogger, inspirasjonsblogger, helse- og kostholdsblogger, livsstilsblogger, religiøse(?) blogger, stylingsblogger, anonyme blogger.
 

Nå telte jeg 27. 
Har jeg dekket alt nå?

Vi har fått et helt ekstremt stort eksponeringsbehov hele gjengen!
 
 
Elsker det

Får meg til å virkelig ville gjøre noe med livet mitt! Har lyst å reise, oppleve, være spontan og bare leve! Jeg vil også utav komfortsonen min, og gjøre ting jeg egentlig ikke ville gjort. Til og med gjøre ting jeg ikke er flink til, bare fordi det er gøy! Jeg skal slutte å holde meg selv tilbake. Jeg skal si mer JA enn NEI. Jeg vil gjøre så mye at jeg ikke kommer til å angre på ting jeg aldri gjorde.STINE

Ny header

Etter altfor mye trasking rundt på senteret for ingenting har jeg endelig kommet hjem igjen! Kjempesliten i beina og egentlig over alt ellers, så nå skal jeg bare lage meg en stor kopp te før jeg kaster meg ned i sofaen og setter på Frustrerte Fruer. 

Satt litt på Solbrød med Amalie. Smil!


Amalie fikset forresten en header i dag! Er satt sammen av et bilde av hver av oss! Ser litt merkelig ut, men samtidig ble det egentlig ganske kult! Vi er i alle fall fornøyde, så det håper vi dere også er!

STINE 

Surr i realismen

Egentlig burde jeg sittet og lest om "Saras Nøkkel", som bok og som film. Jeg burde lest igjennom den veldig feite bunken med ark om adaptasjoner. Den ligger rett ved siden av meg. Men istedenfor endte jeg opp med å søke på fotografier med surrealistiske motiv, ettersom det var oppgaven vi fikk i media i går. Spennende med litt variasjon, og man kan la kreativiteten løpe fritt. Mulighetene er uendelige.
 
 

Inspirasjonen kommer liksom alltid når jeg skal sove, og jeg hater det, samtidig som jeg elsker det. Ser alltid for meg så masse, enten det er en tekst, en tegning, en film, eller et bilde. Nå må jeg bare klare å visualisere disse tankene.

 

Drømmer meg bort

Hvorfor lærer jeg ALDRI at jeg må begynne med leksene litt tidligere enn akkurat når jeg får lyst til å legge meg? Etter snart 13 år på skole blir disiplinen bare dårligere og dårligere, så det blir nok godt å gjøre noe litt annerledes til neste år!

Heldigvis er det ikke lenge til Egypt og Berlin, så får satse på at det gir litt motivasjon. Kjøpte til og med en ny bikini i dag som jeg skal bruke når jeg ligger som et slakt på stranden om 12(!!!) dager! Fant ut at jeg skal få Ine med på en ridetur også! Kan bli morsomt siden hun faktisk aldri har gjort det før, men er sikker på at hun kommer til å like det. Finnes lite som er bedre enn å ri på stranden!

Drømmer meg litt bort jeg...


STINE

Bli ny

I går droppet vi bloggingen til fordel for en "Bli ny"-dag. I tillegg til at jeg stripet håret var jeg så vågal at jeg lot Amalie stikke hull i ørene mine! Ganske pinlig å når vi skulle kjøpe nålen vi skulle stikke med! "Hei, har dere sprøytespisser?  Hvilken type? Hmm, får vi se hva dere har?" Damen på apoteket så ganske stygt på oss! Det tok forresten evigheter å ta det første hullet fordi vi ikke fikk øredobben gjennom. Kjentes ut som de holdt på å grave ut hele øret mitt! 

Amalie skulle farge en hvit stripe i det svarte håret sitt, og for å sitere henne: "Ser ut som en løve har gitt meg litt pels!" En finfin blanding av brun, rød og gul!

Klar for den fine stripehetten!


Amalie venter utolmodig på at det skal bli hennes tur.Søte Sara var med som tilskuer og moralsk støtte!


Amalie og trollhåret!


Vi har desverre ingen bilder av resultatene, men det kommer nok. 

STINEAmalie og Stine
To jenter på 18 og 19 år fra Bergen!
Legg oss til som venn!

ARKIV

Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juni 2011

KATEGORIER

Blogg DIY Foto Hobby Hverdag Klær og sånt Konkurranse Musikk Musikk fra A-Å Reiser Russetid Samfunn Sammenkomster Tankespinn Trening og kosthold Underholdning Video

VI LESER

Annika Berglihn Frekke Sekker Ida Im Fancy Ine June tegninger Keiko Lynn Line Marthe Mira Jakobsen Sara Stine Superkul Tirill Tuulabloglovin